Пазители и пазени !

Пазители и пазени !


Пазители и пазени или два свята и два стандарта !
Сменихме система Ц-100 с със система дъждобран !
Идва зима и всичките джипове подарък от Камерън чакат ремонт ! Пак няма техника, няма и ограда !
Няма социални стимули!
Няма униформи и кубинки !
Няма автомобили, с които да се движат полицаите по пресечените местности !
Няма къде да се скрият от виелица и дъждове !
Няма заслони !
Няма и застави !
Няма и дори чаша чай кой къде да им даде!
Кучета пак няма дето да им помагат за да действат по следа!Пазители и пазени !

Абе няма държавна политика за бела !

Има трафиканти да посрещат групите мигранти !
Има и автобуси на държавната хранилка да извозват тези идващи в страната, но не през КПП, а през браздата !
Има стотици милиони усвоени за ограда, от която файда няма ! Има политика за настаняване по села и градове на всички придошли от Анадола без да се питат местните хора !
Има центрове за настаняване със стандарт на три звезди !
А полицаите на границата студ и мраз го мори !
Свидят и на Бъчварова горката двадесет заплати да им даде сякаш ще им стигнат да си лекуват артрита и премръзналите колена!Бъчварова и Пазители и пазени !

Efekt 2

Изчезват хора по горите, всеки ден се чува за случай нов, за седмица са вече три, а правителството мълчи !

Дали са трафиканти или мирните мигранти ние не знаем, но едно е ясно, че там докато спим спокойно в леглата някой дава си наряда в студ и мраз с парче от забранената сланина и връзка праз в раницата празна!
Има само дъждобран и къшей хляб, шише вода, а другото е срам ! Срам, че на пришълците им се дава всички – меню от три блюда, тежко от Аржентина и всякакви арабски деликатеси, а полицията няма пари и за кренвирши леки, а дежурствата на границата не са леки !

Идва зима, студ и мраз, возят се каросерията на комунистическият ГАЗ и като трупи ги разнасят по горите и по планините !
Депутатите на топло в парламента, а Бъчварова с Бойко реже поредната лента !
За жалост идват като хуни на талази, идат в държавата ни, влизат и после каналджиите ги предават на властта както са се разбрали и отчели се на партийните централи !

А нашите мигранти до вчера бежанци, а днес туристи живеят и им плащат да лежат и да лентяистват и им плащат, хранят ги и ги обличат и всичко им се подсигурява, а за народът все не остава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.