Българската нация е уникална

Българската нация е уникална

Българската нация е уникална. Няма друг народ с такава древна история, започваща от времената след потопа, доказана с най – старите археологически находки, исторически извори, антична култура, забележителни и богати традиции, празници, песни, хора, носии и т.н.

Няма друг народ с толкова много гении и таланти на глава от населението, с такъв висок коефициент на интелигентност, с толкова награди от олимпиади по математика и физика, с толкова феноменални изобретения, без някои от които съвременния ни живот е немислим! Няма и друга страна с толкова успехи в спорта ! Българин е най-силният Мъж на планетата ! Българка е жената с най-голям коефициент за интелигентност !

Няма друга армия в света, която в кратката си независима съвременна история, въпреки, че е била гладна и боса, да е победила армиите на пет империи и на всичките си съседи, да е превзела непревземаеми позиции, без загуба и без пленено знаме, давайки на света основите на съвременните бойни действия – авио бомбардировката, блицкрига и огнения вал. Няма друг народ, който за същия този кратък свободен период, въпреки войните е сътворил невиждано икономическо чудо, с най – много доброволни кооперативи, с най – развита икономика на Балканите и една от най – силните в Европа.

Няма друг народ в света, който целенасочено поставен в сегашните условия, на прага на оцеляването, да успява да живее достойно, да храни, облича, изучава и възпитава децата си. По цял свят няма такива индивиди, които сами си поправят колата, електроуредите, водопровода, строят и си обзавеждат къщите, гледат си лозята, животните, правят си зимнината, виното и ракията и едновременно с това работят за мизерните си заплати. Ако нашият велик народ се обедини срещу своите душмани и се освободи от икономическото и политическо робство, той отново ще процъфтява. Това обаче най – много притеснява нашето правителство на ГЕРБ 2 !

Efekt 2

Чрез подопечните си политици, медии, армия, полиция, разузнаване и бандитски групи те всячески разделят народа, настройват хората един срещу друг и ги подвеждат зад какви ли не безсмислени каузи и лидери. Основния опонент на строителите на новия Вавилон са националните движения. Каква е тактиката срещу чистият патриотизма и гражданските общества ? Чрез своя пропаганден апарат те създават “лидери” и култ към тях у националистите в страната. Този култ е толкова силен, че хората са готови да простят всяка една грешка, всяка простотия, всяка безпринципна коалиция и позиция на своя идол в името на “благото на партията и бъдещия успех”. А издънките и поведението на леки жени, демонстрирано от “лидерите” е абсолютно преднамерено и цели пълно отчаяние у привържениците. Вижте само какво се случи с народа, който излизаше на милионни митинги в началото на 90-те. Политическите марионетки на Мафията ни успяха да пречупят духа му.

Много граждани обаче усещат театъра, който се превръща в трагедия за нашия народ. Те започнаха да се обединяват в независими групи, клубове и сдружения. Как обаче властта започна да се справя с този “проблем”? Голяма част от НПО-тата си имат една единствена цел да разсейват хората и да потушават недоволството им ! Както и да разсейват и забавят народният гняв и така докато всичко утихне ! Появят ли се естествени лидери по места покрай някоя кауза те бързо са арестувани, омаскарявани и очерняни и представяни за хора извън закона ! Завеждат им се абсурдни дела и им се подхвърлят оръжия и наркотици, а медиите ги обрисуват като най-големите престъпници и злодеи ! Тогава се внедряват обучени агенти, който яхват вълната и заместват тези лидери през това се правят списъци на всички недоволни граждани и един по един са притискани от работодатели, банки и където се намери пролука за натиск, все пак системата притежава всички институции!

Внедряват се и агенти, който да интригантстват и да вкарват раздори, препирни и да подлагат всичко на съмнение и спорове и с  това отблъсква хората и част от тях напускат структурата за пореден път погнусени и отчаяни ! Тези деструктивни елементи  са доверени сътрудници на системата на МВР и на други към държавната машина ! Така повечето НПО организации са създадени с една едничка цел да Ви омаят, объркат и уж Ви помагат да Ви измамят с меки думи и на финала да Ви откажат да се борите и да отстоявате исканото си право на търсене на справедливост … Едно можем да припомним … ” Човек и добре да живее, умира и друг се ражда”…. – да не забравяме, че не сме последните Българи.Много е важно човек за какво ще изживее живота си– за Бог и България или за да пълни и празни червата си.

След като синдикатите са купени и не защитават правата Ви и повечето Фондации и НПО-та са такива ! Как гражданите могат да участват в управлението по места и на по-високо ниво нали това е прекият път на демокрацията дори и в Америка гражданските организации участват на 50% в местното управление по места ! Това е начинът, но Демокрацията ни е уродлива като тези, който ни управляват ! Патриотите ни са издигнали партийните каси преди патриотизмът си !

Българската нация е уникална

Интересите на бизнес кръговете са над интересите на страната ни! А Националистите ни се имат повече с кварталният дилър отколкото с председателят на местното читалище, което има за цел събиране и съхраняване и предаване на Българският фолклор бит и култура ! За армията ни няма да говорим тя е сбирщина от наемници на заплата, управлявана от хора без чест и патриотично мислене, а последните генерали и адмирали, който милееха за страната ни бяха рязко пенсионирани и на тяхно място се внедриха послушни лакеи, който играят тенис с Бойко Методиев Борисов от днес и дядо Бойко ! Какъв е пътят за спасения на България? Как да не седим безучастни ? Какво трябва да направим за да променим това? Въпроси който продължават да занимават все по-малко хора и все по-малко хора да си ги задават !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.