Сергей е новият кошмар на ИД !

Сергей е новият кошмар на ИД !

Руски Снайперист Ликвидира 11 Лидери на „Ислямска Държава“! ДАЕШ е в Шок!

Ръководителите на „Ислямска държава” живеят в тотален страх заради мистериозен руски снайперист. 11 лидери и командири от общо 8 терористични групировки, които контролират непризнатата държава ИДИЛ са паднали жертва на стрелеца само през последните 15 дни.

Главатарите са отстрелвани един по един в предградията на формалната столица на ИД Ар-Ракка.
Според непотвърдена информация в социалните мрежи, бандитите от ИД в момента претърсват града сантиметър по сантиметър за мъжа, който местните вече наричат „ Сергей – ловецът на ДАЕШ”. Че храбрият снайперист, който отстрелва един по един „мозъците“ на уродливото формирование ДАЕШ е руснак вече няма и капка съмнение. Особено след видеообръщението на Абу Мохамад ал Аднани, официален говорител на групировката, в което той клейми Русия и обещава, че стрелецът им ще бъде заловен, а главата му набучена на кол.

Efekt 2

Първият лидер на ИД, убит от мистериозния стрелец, е Хамад Абдел Хади. Той е бил застрелян на 13 януари, пише Siria Prospect. Според информацията, той е бил официално лице в шериатския съд на „Ислямска държава”. Абу Мохамед Дернауи е бил убит на 19 януари до дома си в града.
Най-скорошната смърт е на Абдула Хамад ал Ансари, високопоставен командир от Северен Ирак. Той е бил застрелян на 23 януари.

Началото на този лов обаче, най-вероятно, не е поставено в Ар-Ракка. Журналистът Джовани Райнери посочва, че подобни покушения са били извършени и през декември.
Ръководството на „Ислямска държава” е в див ужас и тотално деморализирано. Това споделиха от Skandalno.net
Източник: skandalno.net/

Ние от Blife.eu искаме да припомним и за един друг Кошмар на Американската армия като този, който е кошмар за хората от ДАЕШ, който пък са обучени от Американски инструктори и въоръжени от тях !

Името му е „Джуба” и не е ясно дали става дума за един човек или е събирателен образ, но със сигурност то се е превърнало в национален герой и вдъхновение на съпротивата !

За  него се пеят песни  и дори Холивуд снима филм !

Но по-важното е, че в партизанските войни един добре обучен снайперист може да обърне дори и ходът на цялата война!

Един добре обучен снайперист, който е дълбоко в себе си мотивиран да защитава своето Отечество струва много повече от стотици и дори хиляди наемници !

Не един или два са клиповете  в които  „Джуба” показваше как падат като круши  тежко въоръжени войници!

Една такава фигура на военната дъска  на сраженията има и много силен психологически ефект !

Сигурни сме, че всеки един миг всеки който излиза да патрулира  по улиците или да воюва си мисли за него !

Там където има военни действия и престрелки смъртта витае наоколо, но когато има и добре подготвен и силно мотивиран снайперист като „ Сергей ” или „Джоба ” мисълта за смъртта не само, че витае наоколо, но  чувството  за нея е по-осезаемо, диаграмата на емоциите се покачва, страхът и паниката както и чувството да не знаеш от къде ще ти дойде куршумът  допълнително изнервя платените наемници !

За „Джоба” казва редник „ Травис Бърес” “Сигурен съм, че всеки, който излиза на улиците на Багдад, мисли за него. Той е истинска заплаха за нас.” “Той е много добър,” каза за в. “Гардиън” !

От видеоклиповете в социалните мрежи ние можем да видим, че оръжието на ‘Джоба” е винтовка Табук, произведен в Ирак по модел на югославско оръжие. Подобно на Калашников, тя има обхват 500-600 метра и е предпочитана от безпогрешните стрелци.

А  ако днес ние предположим, че оръжието на „Сергей” е снайпер „Драгунов”

И е снабдена е с оптичен мерник ПСО – 1 и има ефективна стрелба над 1200 метра. Боеприпасите са 7, 62 мм с начална скорост 830 м /с. тези параметри го правят далеч по-опасен и той може да се прикрива на по-големи разстояния !

Дали „ Сергей  ”ще се  превърне в най-големият кошмар  за лидерите на ИД, това  със сигурност вече е факт  и скоро ще започнат да обявяват за главата му милиони долари !

Но войната в Сирия е не само пари, петрол и наркотици и оръжие, а тя е и психологическа  и днес името на    „ Сергей ” се шепне между хората и скоро ще го възпеят в песни и ще се носят легенди за него с времето ще се снимат и филми, а това води след себе си  до последователи !

Назад в историята винаги там където е имало места  е ескалирало напрежение и се появи някой герой   винаги  се променя ходът на историята и ДАЕШ и Американците го знаят !

Знаем го и всички ние който сме чели книги и сме гледали филми за Бен Хур, за Спартак и Зоро  дори и в древните митове и легенди винаги е имало и ще има герой като Херкулес  и много други !

Войните раждат смърт, но раждат и герой, който са лъчът надежда за обикновените хора имали злочестната участ да живеят на размирната геополитическа територия !

Всяка война ражда  вдъхновяващи герой  като нашите Левски и Ботев, които водят след себе си последователи, който с личен пример променят ходът на историята против плановете на тези които чертаят новите граници и предначертават световната историята !

И ако днес „ Сергей  ” е реален, то има страни, който са създали стотици войни, но не и на тяхна територия и затова нямат герои или ако имат такива те са измислени като Батман и Спайдърмен и те са рисувани,  а нашите са реални !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.