Идиоти ли сме Българите ?

Идиоти ли сме Българите ?

България води класацията за най-идиотска държава в света

България е най- идиотската държава в света. Всеки чужденец попаднал в разговор с местното население веднага разбира, че българите са кръгли идиоти. Преди броени дниняколко граждани от София направиха независимо проучване, като задаваха на чужденците напускащи страната през аерогара София един единствен въпрос –Какви са българите според Вас? 75% от отговорилилите казват, че българите са идиоти, 10 %, че българите са много весели хора, а 8 %, че са много интелигентни, останалите са без мнение.

Efekt 2

И така – защо България е идиотска държава?

Почти 80 % от българите не знаят какво означава думата държава. Те не знаят, че това е общност от себеподобни хора (в случая по ген и майчин език), които са се събрали да живеят заедно в общност, за да се противопоставят по-лесно на трудностите създавани им от другите племена.

Почти 85 % от българите не знаят какво е държавна граница. Те не знаят, че държавната граница служи за препятствие на злини от всякакъв вид да влизат в държавата. (Болести, добитък и престъпници, както и да защити вътрешния пазар за местните производители, защото когато има пазар, има работа и няма безработица)

Почти 80 % от българите не знаят, че всичко което е около тях – недоимък, простотия, корупция и социална несправедливост е плод на „труда“ на народните представители. Те не знаят, че парламентът (народното събрание) гласува абсолютно всички правила по които живее обществото и, че технологичния срок за приемане на всеки един закон може да бъде само един ден, стига да го пожелаят. Тези 70% не знаят, че когато някоя група или коалиция в парламента има мнозинство (51%), тя носи вината за всичко което не е наред в държавата, защото има власт да го промени и ако не го прави, то е защото са глупаци или продажници.

77% от българите не вярват в съдебната система, но не знаят истинската причина за поголовната корупция в нея. Това е отсъствието на текст в Наказателния кодекс на България, че когато магистрат излъже в мотивите на съдебно решение е престъпление. Знаейки това, малки и големи съдии лъжат безнаказано в мотивите на решенията, решават с лъжите си поръчково делата и продават човешки съдби.На фона на този факт, всички приказки за решаване на проблеми в обществото са лицемерие, а институциите Министерство на правосъдието, Висш съдебен съвет, Инспекторат към него , Прокуратура и Институт по правосъдие са абсоллютно ненужни и са само в тежест на държавния бюджет. Защото всеки спор се решава в съда, а там всичко се купува.

55% от българите, не знаят, че президента е представител на нацията (българската). Те нито са гласували за него, нито знаят за какво служи.

48% от българите не обръщат внимание, че управниците подписват дългосрочни споразумения, с които обречат всички да плащат за тяхната глупост. Последното е т.н. „Саниране на панелките от държавата“. Само, че те не знаят факта, че само част от парите са от еврофонд, а останалите са от държавния бюджет попълнен с нов държавен заем, който ще връщат всички, а не само тези на които ще „санират“ блоковете.

47% от българите не знаят какво са национални ценности, не ценят историята на рода си и са съгласни българския род да бъде обезличен, а историята му заличена.

44% от българите живеят с илюзията, че полученото в чужбина образование има приложение в България, въпреки, че условията на живот и отношенията в обществото са коренно различни.

Българите имат най-големите залежи на злато в Европа, но живеят като клошари.90% от тях купуват дрехи – втора употреба, които са ненужния боклук изхвърлен от домакинствата на други държави…
Източник: svobodnoslovo.eu

Ение от Blife.eu питаме идиоти ли са българите?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.