Валентин Радев подай оставка ! „Това не е за Viber“

Валентин Радев подай оставка ! „Това не е за Viber“


Вътрешният министър Валентин Радев: Колкото повече ни следят, слушат, толкова по-добре

Колкото повече ни следят, слушат – законно, толкова по-добре, защото ще хванат лошите – тези, които ни мислят лошото. Може би някакви радикални елементи или бъдещи терористи, заяви пред БТА министърът на вътрешните работи Валентин Радев.
Коментарът му е по повод новопридобития от ГДБОП софтуер за следене на разговорите в мобилни приложения като “Вайбър”, “Фейсбук Месинджър”, “УатсАп” и др.

Надявам се и вярвам, че използването на този софтуер ще бъде по закон. Всички би трябвало така да гледат на него, а не да се притесняват, че се използва за други нужди. Било е в миналото, надявам се в бъдеще да не се случва. По-добре да сме по-сигурни, дори някъде да минем границата – да го използваме не както трябва. По-добре това, отколкото да пропуснем някакви терористи, заяви Радев пред журналисти в Европейския парламент в Брюксел.

Efekt 2

Министърът коментира, че противоречивите медийни информации за софтуера за разкодиране на електронни устройства от МВР били заради това, че доверието в институциите не е на необходимото ниво.
Никой нямаше да се съмнява в БОП – там, където е този софтуер, ако имаше по-голямо доверие, и за това сме виновни всички по веригата. По-добре е повече софтуер да купим, ако имаме средства, и да се наблюдава всичко. Някой, ако има опасения от това, да знае, че това е цената за сигурността, каза Радев.
Източник: offnews.bg

Затягане на диктатурата и повече права в репресивният апарат води до диктатура към която се стреми Цветанов и Борисов от години !
„Това не е за Viber“ звучи като това при Цветан Цветанов „това не е за по телефона“! Когато Правителството гласува мерки за повече натиск и репресии над населението, когато правителството затяга контролът над обикновените хора, а в същото време не се справя нито с престъпността, нито се бори дори тогава хората излизат и скандират „оставка“! Всички знаем приказката за магарето, морковът и тоягата!
Е господа, само с тояга не става !

 

НИЕ ВЕЧЕ ПИСАХМЕ ТУК ЗА МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.