Правителството на Борисов и патрИотите обслужват турските интереси ! Турция строи АЕЦ „Аккуо“

Правителството на Борисов и патрИотите обслужват турските интереси ! Турция строи АЕЦ „Аккуо“


До края на годината Турция ще издаде всички разрешителни документи за строителството на АЕЦ „Аккуо“, съобщи министърът на енергетиката на Русия Александър Новак.

Той е категоричен, че в началото на 2018 г. ще започне строителството. Лицензът за производство на атомна енергия през следващите 49 г. е на „Росатом“ – до 2066 г. Припомняме, че заради проевропейската политика България отказа участие в проекта „Южен поток“, който вече пълзи по Черно море и ще премине през Турция и Гърция. АЕЦ „Акуо“ е вторият мега стратегически енергиен проект между южната ни съседка и Русия. Той ще стане факт, след като България категорично отказа АЕЦ „Белене“, като свързана с руски пари и влияние.

Очевидно Турция, която е много по-стар член на НАТО, не се притеснява от евентуално руско влияние и скоро България ще е напълно енергийно зависима от руския газ, който ще купуваме от Турция, а скоро и от атомната енергия на южната ни съседка.

Efekt 2

Така родоотстъпната политика на ГЕРБ получи ново потвърждение!
Днес по време на Конгреса на петролопроизводителите и търговците в Истанбул руският и турският министри са имали двустранна среща, на която са финализирани преговорите за АЕЦ-а. На форума беше и българският министър-председател Бойко Борисов, който видимо е еднакво далеч от проектите в енергетиката и от Русия, и от Турция.

Представители на ръководството на АО «Аккую Нуклеар» и турската компания «Дженгиз Иншаат», която изпълнява работата по проектирането и строителството “до ключ” на морските хидротехнически съоръжения (МХТС) на АЕЦ “Аккую”, проведоха техническо съвещание на площадката на първата атомна електроцентрала в Турската Република. Делегацията от страна на АО «Аккую Нуклеар» се ръководеше от генералния директор Фуад Ахундов, а от «Дженгиз Иншаат» – членът на съвета на директорите Асим Дженгиз, съобщава пресслужбата на АО «Аккую Нуклеар». По време на съвещанието директорът на строящата се АЕЦ „Аккую“ Дмитрий Тверитинов направи презентация на тема планиране на реализацията на проекта. След съвещанието Ф. Ахундов и А. Дженгиз направиха оглед на площадката.

Ръководителят на АО «Аккую Нуклеар» отбеляза: “Процесът на подготовката за изграждане на МХТС върви в съответствие с приетия план. Всички дейности се изпълняват съгласно графика”. В провинция Мерсин в Турция продължава интензивната подготвителна дейност по изграждането на АЕЦ „Аккую“ – изграждането на морските хидротехнически съоръжения.

И докато Турция гради една силна и независима енергийно икономика Българските продажници досъсипват страната ни !
Всичко големи енергийни проекти, които правителството на Борисов отхвърли като нерентабилни незнайно защо Турция ги реализира ! Отказахме се от тръбите с газ и те потеглиха към Турция, отказваме се от атомна централа и Турция я прави, а Борисов все повече доказва, че е васал на Турските интереси, а Българските такива не съществува за него и хунтата ! Даваме им летища, заводи, мини и каквото пожелаят !Турция строи АЕЦ „Аккуо“

Нали сега Патриотите участват реално във властта, а къде останаха техните родолюбиви и национални приоритети, къде останаха националните интереси ?
Докато политиците ни са васали на Турция и Америка, докато няма държавническо мислене и нацията ни ще тъне в мизерия, икономика няма да имаме, а народът ни ще напуска страната, но за сметка на това те ще внесат пак от Турция нов биологичен вид, който ще населят в страната ни, а ние ще бъдем зависими енергийно от Турция!

„Това не е правителство на патриоти, това правителство е на предатели, а за предателите ….“ е казал Левски!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.