Цигани изнасилиха и обезглавиха пенсионерка, за 100 лв.

Цигани изнасилиха и обезглавиха пенсионерка, за 100 лв.


Цигани изнасилиха и обезглавиха пенсионерка, за 100 лв.

Кървав касапски екшън хвърли в ужас жителите на ботевградското село Литаково, пише вестник “Монитор”.
Трима роми отрязали главата на 65-годишната бивша учителка Надка Антонова в събота по обяд и й откраднали 100 лв. Зловещата драма се разиграла в двора на къщата й.
За по-малко от 10 часа ботевградските ченгета успели да задържат злодеите. Наровете на топло в момента търкат 32-годишният Валери Костов, 18-годишният Асен Мирчев и година по-малкият от него Даниел Маринов.Според разследващите във фаталния ден тримата цигани тръгнали да си търсят работа. Към 13 ч минали покрай къщата на Надка, която по това време почиствала двора си. Пръв започнал да се пазари Валери. Той настоявал да хване метлата или да пренесе дървата. “Нито имам работа за вас, нито пък пари, за да ви платя”, обяснила кротко пенсионерката. Ромите усетили, че ще си тръгнат с празни ръце.

Затова решили да бъдат по-настъпателни. Влезли през портата на къщата и натикали Надка зад сградата. За начало стоварили върху лицето й няколко юмрука. После я халосали по главата с дръжката на брадва. Изненадана, бившата учителка не успяла дори да извика за помощ. Двама от извергите – Валери и Асен, запушили устата й, след което я изнасилили пред погледа на непълнолетния Даниел. Накрая, за да замажат извращенията, циганите решили да убият Надка. С един удар с брадвата Валери отсякъл главата на жената. После всички се засуетили къде и как да скрият трупа. Решили да го разчленят на парчета и да го изнесат от местопрестъплението. В реализирането на зловещата идея се включил и Асен, твърдят полицаите от ОДМВР – София.

Efekt 2

Ромите първо опитали да отсекат едната й ръка. Стигнали до костта и се отказали. После на няколко пъти забивали острието на брадвата в корема, гърдите и гърба. “По всяка вероятност не са издържали на гледката и са се отказали”, споделиха вчера униформени. Убийците оставили разчлененото тяло на Надка насред градината и се разбягали. Валери Костов побързал да си иде у дома. “Дойде си някъде към 5 ч следобед. Изми си краката и лицето. После ме помоли да му донеса чисти дрехи. Облече се и отиде на рожден ден”, призна майката на Валери – Анка.
Редовно обирали Надка

Крадци редовно тарашели имота на Надка, признаха съселяните й. Не минавал и ден, в който някой да не влезе и да си вземе по нещо. Всички знаели, че в къщата на бившата преподавателка не живее никой. Затова апашите си мислели, че може с нещо да се облажат. За да спрат набезите, стопаните решили да заковат на прозорците дървени летви. Това обаче не помогнало. “Две къщи да има обрани, ние си знаем, че едната задължително е на пенсионираната учителка. Крадците сякаш се учеха на нея как да бъдат по-сръчни”, признават униформените.
Източнк:presstv.bg

Говорят за език на омразата, ако коментираме това, а те на кой език говорят с нож в ръка?
Говорят за етническо напрежение, а не чуваме циганин закла политик ?
Нямало циганска престъпност казват, а това какво е ?
До кога народа ще търпи ли, ами взе да се надига, но на правителството това не им стига !
Никой не вика “оставка” или “правителството долу, вън и спрете” и докато ние си говорим в нета някой някъде в кърви лежи, а следствието ще констатира, че има цигански следи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.