Ваща МАМА прeспа с Местан, гласувай за ГЕРБ, ако не те е срам!

Ваща МАМА
Не могат да свалят срама от ГЕРБ и тази лелка като тежкоатлетка стъпва тежко, тежко от град в град, но всеки се пита защо толкова коли на НСО я пазят и защо след като народа си обича вашата МАМА?

Така се харчи ударно държавни пара да пазят тази стругарка до вчера другарка, а днес против ги нарича, че нямали акъл всички дето са над 40 в страната!
Не е добре тая с главата и сигурно от много операции козметични и от толкоз грим зад таз фасада, зад таз маска седи някой ГЕРБ крокодил !

В автобиографията на МОМАТА пише, че знае немски език и пише, че била юрист, но честно да ви кажа от таз не става и тракторист, но да се върнем на вашата МАМА дипломата и била фалшива, а немският и стигал колкото да каже ХАЙЛ БОЙКО !

Кадиев обвини Момата като каза и директно в сурата, че като стане на неговите образувания и говори неговите езици тогава да си позволява да дава съвети !
Генерал Радев от друга страна и зашлеви шамар като и каза ясно, че той в тази България се е клел като военен, че се е клел и работил за родината, а тя какво ?

Efekt 2

Цецка пък е работила за себе си и малко за други родини като например тази на Местан и затова от нашата съседка сега помагат на вашата МАМА Цецка и всички под строй в Анадола ще подкрепят Караконджула от га-ДОСТ Местан застана зад ГЕРБ и Цецка му пристана и от Брюксел Бойко се прави на ощипана мома, че видите ли те си били дружки отдавна и Местан когото реши щял да си подкрепя и добави, че всяка помощ е добре дошла и той нямал нищо общо, а ние помним как си пиеха Турското кафе и как над 200 000 гласуват за ГЕРБ от Турция и помашките региони, а явно става дума за милиони !

Каракачанов набира хора, защото няма за кого да гласува народа – Орешарски си е кандидат на ДПС, другите са ракия слаба както казва вашата МАМА !

Едно е сигурно, че народът трябва да излезе и да гласува на РЕФЕРЕНДУМЪТ НА СЛАВИ, че БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПРАВИ !
Три пъти ДА , ДА и ДА така се попълва бюлетина за да ги махнем тия !
Време е да изхвърлим боклука! Елате на концерта в София, ако Ви пука !

Аз ще гласувам с бюлетината на народа, тази за референдума и ще гласувам три пъти с ДА за да ги махнем тези от властта !
На 29.10.2016г. на „Орлов мост” елате да се преброим!
Вход свободен, транспорт от цялата страна!
Време е да кажем, че има такава държава, време е да кажем, че има такъв народ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.