Митьо Очите уредил Бойко Борисов с 1,2 милиарда лева !

Митьо Очите уредил Бойко Борисов с 1,2 милиарда лева !
Митьо Очите уредил Бойко Борисов с 1,2 милиарда лева !

Чисто предизборно да припомним как от ГЕРБ и техните коалиционни партньори пробутаха нов заем на българският народ на плещите от милиард и двеста милиона !
Прави впечатление как обаче тихомълком с помощта на медиите на държавната хранилка това НЕ стана достояние и нито бе подложено на обществени дебати така широко !

“За” гласуваха управляващите, включително депутати от Реформаторския блок. Против бяха от БСП, АБВ и част от РБ.
Така министър Горанов се усмихна широко, а Бойко Борисов се оцъкли от кеф като Митьо Очите даже повече !
Така става за съжаление – изчаква се някой тема било то за изтърбушен гангстер или за нещо от световните медии и през това време бързо се пробутва през парламента или се решава на министерски съвет !

И докато общественото мнение е приковано към Биг Брадъра или си говорим за някой чалгарка и нейната тъпота, а целият български народ е натоварен с поредният кредит !

Efekt 2

Бойко

Учудващо е защо когато Орешарски поиска един милиард имаше толкова много ранобудни студенти, имаше постоянно митинги и протести, имаше безредици, боядисваха се паметници, къртеха се плочки, правеха се автобуси, събличаха се студентки и всякакви щуротии, но преди няколко месеца това мина тихомълком !

Гледайте си турските сериали докато грабят родината ни и изнасят всичко в чужбина с кервани !
Всички тези 20 милиарда, които правителството на ГЕРБ прекара през парламента и дали Вашата мама Цецка Цачева като председател на този парламентарен цирк не е знаела, не е контролирала, не е била главният сценарист и кога и как да се пускат тези дългове, с които натовариха Вашите деца, натовариха и нашите внуци ?
Гласуването за престъпници също е престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.