ГЕРБ – кой е с панталони и кой с пола !

ГЕРБ - кой е с панталони и кой с пола !
ГЕРБ – кой е с панталони и кой с пола !

ГЕРБ – кой с панталони и кой с пола, попитайте Бойко Симитлийски и как така ЦИК си затварят очите?
След като сайтът Afera.bg изловиха Цецка Цачева, че три дни бе с един и същи панталон в предизборната си обиколка !
Истината е, че тя повече от три дни не е събличала този панталон, но това е традиция в ГЕРБ и някога Цветан Цветанов обиколи страната само с един сив костюм, сив на леки райета и поне десет годишен спомням си срещите ни как винаги си задавах един и същи въпрос „ако някой неволно го залее с кафе какво правим ?” Та бедна е партията, сигурно за това е така в ГЕРБ !

Друго искам да Ви занимая и това е, че най-съкровеното желание на Бойко Симитлийски е да бъде той Майка на нацията, защото за баща е доказано непригоден !
И как така уж Цецка Цачева е кандидат за президент, а в същото време на плаката е лицето на Бойко Симитлийски !ГЕРБ - кой е с панталони и кой с пола !
И така Борисов обяви за Цецка, че не е той с пола, ама на нейните плакати седи неговата глава, а пък тя все с панталони откакто оголи баджака на онази карикатура !

То не беше точно баджак, а бут, ама това е друга кулинарна тема !
Става дума, че в ГЕРБ не останаха много мъже и това е акцентът, а генерал Радев остава да си напечата плакати с генерал Гурко или с генерал Дьо гол ! Щом така може на плаката да е един, а да гласуваш за друг !
Естествено няма да има и становище на ЦИК по случая !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.