ГЕРБ за Нобел

ГЕРБ за Нобел
Чичо Сорос обяви, че тази година номинират ГЕРБ във всички категории за наградите на Нобел !

В сферата на географията ще се борят Каратанчева и Цецка Цачева за Пекин и Русия коя столица къде се намира ! За МИР вече обявиха Бъчварова за това, че няма нито един мафиот в затвора, за това, че няма и битова престъпност, за това, че няма арестувани в България за над 300 изнасилени Български гражданки от мигранти, за това е някак си тази жена е толкова миролюбива, че успя да накара патриотите да искат мигранти в страната ни, за това, че в мафията няма преразпределяне на територии, защото там където е ГЕРБ нямат претенции за териториален интерес от страна на мафията !

За Математика е предложен самият Цветан Цветанов, той въведе нов вид на висша математика, която се прилага вече в цяла Европа за преброяване на гласовете по изборите, а неговата теорема гласи, „Че не е важен броят на гласувалите, а е важен броят, който посочват преброителите“!

И така, който и за когото да гласува прилагането на теоремата на Цветанов променя параметрите, времето и резултатите така както управляващите искат теоремата и се прие във всички академични страни по целият свят с огромно одобрение и се прилага вече в целият свят ! Интересното е, че за Химия ще се борят две кандидатури едната е Петър Москов, който иска да забрани балканската панацея и да я обяви за вредна и това е сланината !

Efekt 2

Според историческите източници именно тази сланина е забранена от корана и обявена за мръсно и лошо нещо, но пък Българският народ е доказал, че една нация може да оцелее повече от 500 години с нея и сега от застрахователните и от пенсионните фондове заедно с фармацевтичните гиганти искат да я забранят и да я заклеймят също както в Корана, а дали ще успее все още е под въпрос, но с пръстовите отпечатъци, по който скенерът открие остатъчни мазни от сланина отказът от здравеопазване ще е налице !

Другият кандидат пак идва от фармацевтичните среди и това е Марешки заради умението на неговите фармацевти и бензанджии да разреждат всички химически елементи дори и водата! В областта на генетиката ще бъде номинирана самата Цецка Цачева. Тя може да клонира всички активисти, членове и симпатизанти на ГЕРБ и да ги превърне в нещо като овцата Доли просто всички, който са подложени на нейните сеанси и внушение в един момент ще се чувстват като овце, а това е скок в психокинетичната енергия и трансформацията на биологичните единици с една дума стадо !

Лиляна Павлова ще се конкурира със самият Стивън Хопкинс в сферата на космическите науки и по-специално дупките било то черни намиращи се в млечният път или на чисто нова магистрала ! Все още нито един физик не може да докаже как се появяват нейните дупки, а докато вече има няколко теории за черните дупки !

Военният министър Николай Ненчев пък ще бъде кандидат с нова технология, която до сега светът не е виждал – той е успял да патентова уникална по родът си технология, която граничи само с най-смелите мечти на писателите-фантасти и това е техниката на невидимата защита – нещо като камуфлаж или някакъв тип масово внушение, което може да направи така, че цяла армия да изчезне, което може да направи така цяла авиация да изчезне, цели танкови бригади да липсват, липсват цели заводи за оръжие, липсват батальони, полкове, абе липсва всичко свързано с думата армия !

За сега интерес към тази техника методика или технология проявяват само от САЩ и ако могат да я приложат в Русия, Китай или Северна Корея светът ще стане далеч по-спокоен за Янките, но от ООН има кръгове, който са против, защото тогава съществуването на Алианса ще е ненужно както сега де !

Самият Бойко Методиев Борисов пък е привлякъл вниманието на Канадските лаборатории – как една ТИКВА може да се превърне ГМО оръжие за масово поразяване, как само едно семенце от това растение може да заличи цяла една нация и да освободи огромни територии? Това растение е съвкупност от Устойчивост срещу всички известни на науката пестициди, то носи в себе си някъде в генетичната си спирала абсолютният имунитет срещу всички видове препарати, срещу вредни растения и в неговото ДНК се крие ключът към завладяването на нови планети !

Канадските учени залагат много на Българската Тиква, а дали надеждите им за покриване на планетата с нови ГМО продукти ще се оправдаят ние не знаем! И ако България не се представи успешно в престижните номинации за шеф на ООН то сами виждате, че самият Сорос – главен спонсор на Българският отбор, който ще атакува Нобеловите награди има немалко заслуги, който може да бъдат увенчани с успех !

До тогава тези лица трябва да се задържат на всяка цена в така динамичната и постоянно променяща се политическа обстановка в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.