Д-р Николай Михайлов: Размисли за чужди страсти !

Д-р Николай Михайлов за Бойко Борисов

Д-р Николай Михайлов уникален анализ на Бойко Борисов !

Гледай с колко сложни думи може да се обясни един субект, една фигура, която народът е избрал да нарече с една дума ТИКВА!

Д-р Николай Михайлов по един неповторим и изцяло в негов стил показва зависимостите на Борисов към страха и как силата на неговото управление идва от харизмата му да бъде откровеният лъжец.

Субектът постоянно променя настроенията си и позицията си по какъвто и да е било повод и тема, по който и да е въпрос !
Психологическият образ на Тиквата е изключително добре уловен и представен от д-р Николай Михайлов, но не се говори за тъмната страна, не се говори за хилядите по затворите, за стотиците, който бяха преселени на едно друго място заради именно неговите страхове !

Някога древните са се кланяли на едно божество Бог Пан, който със своят вик е можел да обърне в панически бяг всяка една армия, а акцентът ни е паниката и именно паниката на Борисов е най-страшната му черта, един дълбоко уплашен и живееш в много страхове лесно паникьосваш се човек, това е опасен човек и не се знае кога ще му прошепне Параноята нещо и за самият Вас и тогава той действа превантивно !

Efekt 2

Например спомнете си делото „Килърите“, страховете на Борисов от Сръбското ресто и Сретен Йосич, вкараха много невинни хора по затворите или поне не за правилните им прегрешения !
Страхът е най-силната емоция, която властва в съзнанието на Борисов и това го прави нестабилен като емоция и като човек !

Д-р Николай Михайлов

Страхът и липсата на Мъжкото в него го превръща в подлец, който удря при най-малките съмнения своите хипотетични врагове, удря силно, подло, подмолно и превантивно да бъде първи, а това не е много мъжка черта, но отдавна стана ясно, че Борисовият образ на големият мъжкар каратиста не е много мъжки особено след доказаната симитлийска история с един кмет сладък като намазан с мед !

Гледайте това Видео:

Ние от ще добавим, че Борисов скоро няма да има нужда от скилидката чесън, която носи в джобът си, защо харизмата му се пропука и няма да има нужда от бабини методики против уроки просто, защото никой не го харесва вече ! Всяко нещо си има начало и край и на епохата на Борисов и се вижда краят, просто се изчерпа, това е !

И Борисов ще се наложи да се изправи срещу най-големите му страхове, а те са пак да се превърни в онова безполезно нищо и най-големият страх на един престъпник е да не бъде вкаран в съдът, но това рано или късно се случва на всеки, а време е и Борисов да заеме своето място на нара !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.