Ето как ги насърчават да ни изнасилват !

Ето как ги насърчават да ни изнасилват !

Съдът отхвърли обвиненията към мигрант, изнасилил дете! Не бил разбрал, че момчето не иска да бъде изнасилено

Иракският мигрант, изнасилил 10-годишно момче в басейн, твърдейки, че е имал “спешни сексуални нужди”, беше оправдан.

Шокиращо, съдът реши, че възрастният иракчанин може да не е разбрал, че детето не иска да бъде изнасилено.
Амир А., на 20 години, бил във Виена през декември миналата година като част от пътуване, насърчаващо интеграцията.
Когато 10-годишното момче отишло при душовете, иракчанинът го избутал в една от тоалетните кабинки и брутално го изнасилил. След това спокойно се върнал в басейна и продължил да се гмурка. Там го намерили и полицаите, които били извикани от спасителите след оплакването на детето.
Момчето е получило тежки анални наранявания и е било лекувано в болница. Все още страда от посттравматично стресово разстройство.

Пред полицията Амир А. заявил, че имал “неотложни сексуални нужди”, понеже жена му останала в Ирак и не бил правил секс 4 месеца.

Efekt 2

Съдът го признава за виновен и го осъжда на 6 години затвор.
Въпреки това, в един неочакван и шокиращ обрат, Върховният съд на Австрия отмени присъдата, приемайки твърденията на адвоката, че иракчанинът не е разбрал, че детето казва “не”.

Изнасилват

Източник:bnews.bg

Ето как ги насърчават да ни изнасилват !

Ние от Blife.eu ще коментираме, че става дума за явно насърчение да бъдем изнасилвани брутално без значение на възраст, пол или религиозна принадлежност !
Създаването на чувство за беззаконност и надзаконие у пришълците е преднамерен факт и не случайно полицията потулваше случаите на изнасилвания в Кьолн и Осло както и в други градове и държави !
Останаха хиляди изнасилвания скрити и във Франция и Финландия, в Белгия, Дания и Германия !
Това посегателство, макар и сексуално, оставя дълбоки душевни травми, който никога няма да бъдат излекувани, рани в душата, който никога няма да зараснат !

Това е назидателно и унизително и в този случай става дума за десет годишно момченце !
Нима не виждате какво прави правителството на Борисов – то вкарва арабските жребци, които скоро ще утоляват нагонът си с Българските деца !
Хора опомнете се, отворете очите си, трябва всички да кажем „Оставка сега и веднага“, трябва да ги изметем преди да населят земите ни с арабските кучета, които ще заситят греховните си страсти с нас самите, ако ние не ги спрем няма кой като няма армия, съдът и прокуратурата са на тяхна страна, правителството е на тяхна страна, а на страната на България оставаме само ние! Време е за национално обединение за спасение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.