Видеото, което всеки евреин трябва да види !

Видеото, което всеки евреин трябва да види !

БЪЛГАРСКАТА ПРОВАСЛАВНА ЦЪРКВА Е НОМИНИРАНА ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР !

Истината е, че по времето на Втората Световна война Борис III и парламента на България решават да не предадат българските евреи на Германия !

Историческият пример е, че Борис III се разделя с животът си заради тази позиция, която не е била угодна за нацистка България !

Efekt 2

Но важният момент в исторически план е, че основната роля изиграва българската църква не за пари, не за име, а от чисто хуманни подбуди !
Днес Българската църква е загубила влиянието си в степента, в която тогава е можела да влияе не само на монархът Борис III, но и в цяла България !

Второто прегрешение на Борис III е, че той не е позволил български войник да вдигне ръка срещу Русия !

В тези трудни и деликатни времена на война между два свята, между два народа ние бихме казали, че той се е справил блестящо като дипломат, който се е водил само и единствено от интересите на страната ни и на хората !

Не липсват спекулации, че имало дадени евреи на нацистите, но те са много малък брой и то не предадени, а взети от тях според непотвърдени данни става въпрос за по малко от 500 човека !
Има и други спекулации, че след края на войната България плаща огромно количество злато на Русия, а нима сега не плащаме в злато на други страни, нима днес се изнася по малко от това природно богатство?
По онова време България е била разделена, а нима и днес не се опитват да я разделят?
Но каквото и да се говори българските държавници постъпват възможно най-хуманно и най-мъдро според ситуацията, в която се е намирала малка България !
Днес политиците ни казват какво им е заповядано от Брюксел и напълно тласкат страната ни в посока, в която населението не иска, но това са едни отиващи си зависими политици забравили, че първо са длъжни пред българският народ и после чак могат да формират външната си политика, която да бъде диктувана само и единствено от интересите на страната ни !

Някога когато сме били натискани от танкове и самолети, когато сме били бомбардирани българските политици са отстоявали българските интереси, а днес когато никой не ни притиска защитаваме чуждите интереси!
Защо допуснахме да ни управляват продажни политици ? Ще завършим с думите на Борис III ’’Винаги с Германия и никога против Русия”! България има нужда от държавници, който да защитават интересите на страната ни, а не да слугуват на корпорации и интереси на чужди колонизатори ! Дано евреите, които гледат този филм си припомнят, че България не иска признание, а да и се помогне да излезе от кризата, в която е въвлечена от продажното ни правителство !

И ако някога ние сме спасявали един народ дано днес този народ помогне да спасим нашият народ !
Ние от Blife.eu благодарим на журналиста Борис Анзов и „Медия мост България“ за този филм, за този анонс, който ние искаме да подадем към всички Вас и по специално към евреите!

Видеото, което всеки евреин трябва да види !

Време е да ни върнете жеста, молим Ви помогнете ни сега, защото утре може и да я няма България !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.