Вие сте прости, аз съм прост, ама ние не сме еб@ни +18

Вие сте прости, аз съм прост, ама ние не сме еб@ни +18


Човекът, който каза, че Вие сте прости и аз съм прост се казва Бойко Методиев Борисов и без значение дали Вие сте лош материал или богаташ в неговите очи сте прости !
Така е, всички ние хората се делим на прости и по-прости !
Да ама аз не съм еб@н за разлика от тъпото дето ме приравнява с него !
Та едната чест съм си опазил и не искам да ставам евроатлантик ! Някой ще кажат „Битият бит, еб@ният еб@н, ама за еб@н гъз цяр няма“, но за тъпото може и да има, ама той да е в Симитли ! Това не е България, вече е ВУЛГАРИЯ !

Толкова е страната вулгарна, че политическата ни класа, ако има такава, е долна класа !
И след като стана ясно, че за „мъж на годината“ ще са издигнали кандидатурата на кметът на Симитли и тази номинация обира всяка овация в страната !
Нарекоха момата БАЙ ХОЙ! КАК ТАКА ГОВОРЯТ НА НЕГО, ТА ТОЙ Е САМИЯТ КОЙ и всичко и след като стана ясно, че няма КОЙ, а всичко е за самият ТОЙ, но сега се обърках кой е ТОЙ и КОЙ е ТЯ? Сега тя влезе в ролята на МАЙКА ТЕРЕЗА, да ме прощавате за светлото име дето споменавам, ама сега трябва да и се молим да спасява страната от миграционните сексу@лни брутални бунтовнически елементи, която ТЯ вкара в страната !
И тя се обажда на Динко Вълев да и удари едно рамо или един DIK и като гледаме как си споделят едно друго за Харманли може и някой друга Европейска ценност да си споделят !

Сега в този педер@ски трансформърс кой какъв е и в какво се превръща не става ясно, но едно е ясно, че Борисов като баща на нацията е имал това в предвид, че стига толкова бащи е имала България, а време е за майка визирайки себе си, но медиите се объркахме, че е говорил за Цецка, тя е мъжко момиче, как се объркахме само !
Сега какво става – ГЕРБ подаде оставка и започнаха кушии кой да управлява да ама не, кушия с един кон не става или поне с една кобила !
Иска властта нашата героиня, ама народа не я иска и сега какво – ще тласнем страната в бунтове и граждански злини, но народа търпелив е !
Търпим машинациите за Референдума !
Търпим този Митоди АнДреев дето ще събаря всички паметници в страната и ще ни обяви татковците и дядовците в терористи! Търпим Николай Ненчев със сто дела за съда !
Търпим бедност ! Търпим и вдигане на цените като предпразнично сурвакане !
Търпим цените и на тока !
Търпим да сме болни и гладни, търпим дупките по пътищата, търпим фалшивите лекарства, търпим ГМО храни и мръсни води, абе много търпеливи сме и не се вдигаме да изхвърлим боклука и затова още има май още да търпи !

Efekt 2

Така като се замисля май и аз съм чукан, ама откъм цени и винетка, откъм данъци и такси, чукан съм и то яко откъм доходи и разходи, ама се правя на големият мъж, а то по-голям мъж от кмета на Симитли няма !

Това е положението във ВУЛГАРИЯ, няма я вече България затова и говорим на езика на простака, защото Вие сте прости и аз съм прост !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.