Вижте кого иска да пребие внукът на Тодор Живков

Вижте кого иска да пребие внукът на Тодор Живков


Внукът на Тодор Живков ЗАПЛАШИ С ПОБОЙ ТОП ПОЛИТИК! ОТСЕЧЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАБИЕ ЕДИН В НЕПРИЯТНАТА МУТРА НА
Тодор Славков няма нужда от представяне. Внукът на Тодор Живков, синът на Людмила Живкова и Иван Славков е винаги на гребена на вълната, независимо от това коя политическа партия е на влас у нас.
От известно време Малък Тошко, както го нарича народът, се интересува от политиката и дори оглави партия, създадена от баща му – “Народна българи”. Работата му по проекта промени представите му за живота, както и неговите слабости към “огнените течности”, пише “Уикенд”.

Преди дни Методи Андреев внесе в Народното събрание законопроект за забрана на символите и паметниците на комунизма, което “вдигна кръвното” на цялата ляво настроена общественост в България, включително и на Тодор Славков.внукът на Тодор Живков

“Като чуя фалцета на МИтоди Андреев, веднага започва да ми се повръща. Навремето това се случваше, като чуех гласа на Люба Кулезич… Няма значение. Това с комунистическите символи не е негово решение, а на ГЕРБ. Чу се, че е получил 50 000 долара, за да внесе предложението. Мартин Карбовски най-точно го описа в статията “Стига с тоя комунизъм бре, маскари”. С две думи – при президент комунист, министър-председател комунист и председател на Народното събрание комунист да се “забрани” комунизмът, е нормално за България. Явно носталгията по времето на Тодор Живков плаши някои.”, отсече Малък Тошко.

Efekt 2

“Петолъчката ще ми липсва, татуирал съм си няколко. А сами видяхте какво подигравателна вълна се отприщи в мрежата. Петолъчката присъства навсякъде. Д не изброявам – “Хайникен”, “Концерс”, “Живанши”… Все комунистически фирми”, каза още той.

България се намира в много неприятена геополитическа ситуация. На практика ние нямаме собствена външна политика. Най-естественият търговски партньор, не само за нас, за цяла Европа – Русия, е подложена на санкции, от които ние най-много губим. А иначе в полиитиката трябват млади лица с идеи. На хората им омръзна да гледат едни и същи политици с овехтелите им глупости. Аз лично нямам големи политически амбиции, но знаете – членувам в партията, създадена от баща ми Иван Славков “Напред, България”. Наскоро бях избран в координационния съвет.

“Слава Богу не познавам Методи Андрее, нито хора като него. Ако го срещна, бих му забил една в неприятната мутра. Този селяндур на първо място да пребори отвратителния си диалект, срамота е така да се плещи. Хайде с фалцета не може да се справи, но поне с диалекта… Да положи някакви усилия”, каза още Славков.

Думите на астроложката Лолита Николва, че Румен Радев е незаконен син на Тодор Живков са верни, колкото тя е дъщеря на Цола Драгойчева… Постоянно се говорят подобни глупости. Като прочетох за генерал Радев, се пошегувах, че ми е писнало от нови и нови роднини, защото трябва да делим милиардите на повече. Визуално не виждам прилика между тях. А относно работата, ще си проличи по действията на генерала. Аз не крия, че много се радвам от новия избор на президент и искам да поздравя Корналия Нинова за точното попадение”, каза той

Според него България изчезва… “Тази глупост с бежанците не знам докъде ще стигне. Връщане назад няма. Европа е тотално дестабилизирана. Това недоразумение -Меркел, изигра същата роля за Европа, каквато Горбачов за СССР”, отсече той
Източник:bradva.bg

Ние от Blife.eu ще добавим че този политически субект ще е първият набит политик !

Въпрос на време е да отразим тази новина !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.