Вижте забранените видеа с Цветан Василев

Вижте забранените видеа с Цветан Василев

Вижте забранените видеа с Цветан Василев

Вижте какво казва Цветан Василев пред Сашо Диков !
Фирми, свързани с Пеевски, взеха обществени поръчки за 1,5 милиарда
“От 2009 г. досега България се управлява от мафиотски режим. Първите няколко години от единия клан, следващите няколко години – от втория клан, а последните две години от двата клана съвместно. Надявам се, че рано или късно прокуратурата ще се освободи от влиянието на Пеевски”. Това заяви бившият банкер Цветан Василев в предаването “Просто Диков” по BiT.
ВИЖТЕ ВИДЕО 1 !

“Борисов може да си говори митологеми много, но бюджетният дефицит не е падал под 2,5 млрд. за последните две години”, oбвини лошата фискална политика на правителството бившият собственик на КТБ Цветан Василев. “Намалението на износа е над 35%. Имаме стабилност, но тя е относителна и е стабилност на дъното.”, добави той.
На въпрос от Сашо Диков има ли банка в България, която да има финансови трудности, Василев отговори: “Първо аз имам достатъчно информация, че положението въобще не е толкова розово. Най-големият проблем е, че регулационната среда в България е тежко неадекватна и това води до отклонение за кредитната експозиция на банките.”

“Прокуратурата гради обвиненията си на абсолютно недоказани неща, а на някаква методика, която е абсолютно неясна”, каза още Цветан Василев. Той съобщи, че делата срещу него текат мудно. “От две години и четири месеца едва сега очаквам обвинението, за да видя в какво точно съм обвинен. Плащат от масата на несъстоятелността луди пари, за да може най-накрая да аргументират някакво дело срещу мен. Съдът рита топката обаче надалеч, за да не се докаже случайно, че моята теза е вярна. Затова от прокуратурата умишлено пренесоха обвиненията към мен към подчиненото си звено Софийски градски съд, в кавички го казвам, в специализираната прокуратура и специализирания съд, защото си мислят, че там имат по-големи шансове да успеят. Те си мислят, че понеже са прибрали Бисер Лазов и още няколко свидетели, не са останали никакви документи при мен. Няма такова нещо, много хартии има тук. Имам доказателства, затова, че хора, свързани със Сталийски, който е човек за свръзка на Борисов, са придобили предприятия, били под шапката на КТБ. Сталийски е идвал поне два пъти месечно при мен в Бояна. Не си е тръгвал с пари, но си е тръгвал с информация и отчети за разни фирми, в които впоследствие е участвал чрез поставени лица. Тук имам доказателства, че хора, свързани с Сталийски, са били по 50% собственици на “Авионамс” и “Дунарит”.

Efekt 2

На въпрос бил ли е рекетиран, Василев отговори, че това се е случвало по различни начини, включително и чрез натиск от някои европейски институции. Той косвено намекна, че хората, които са подали сигнала срещу него и КТБ през 2010 г. са били свързани с бившият ни еврокомисар Кристалина Георгиева. “Това създаде предпоставка за едни нечистоплътни и долнопробни публикации в медиите, защото знаем какво е казал Буров – Банка се убива чрез вестник.”
“Водил съм разговори със Сталийски и Борисов, в които са ми предлагали закрила срещу прехвърляне на собственост, затова казвам, че България от 2009 г. се управлява от мафиотски режим, защото това е мафиотски подход. Това е рекет и не става дума само за мен.” Василев подчерта, че сигналите за потенциален рекет са започнали далеч по-рано от фалита на КТБ под предлог, че само се опитват да помогнат на банките. Василев твърди, че всички те са идвали от хора, свързани с кръга на Бойко Борисов и Александър Сталийски.
ВИЖТЕ ВИДЕО 2 !

“Понеже за всички тези неща ме обвиняват, че говоря ангро, нека от прокуратурата се разровят, защото всичката документация е налична, но нейният проблем е, че тя е няма и глуха за подобни неща. Ако въобще търсим някаква справедливост, има достатъчно документи по всичките въпроси”, допълни Василев.
Той даде пример как хора на Александър Сталийски само от две фирми са прибрали около 49 млн. през 2013 г. “Както вече казах, хора, посочени от Сталийски, бяха собственици на фирмата “Авионамс” от 2009 г, а това беше Борисов. Например Министерство на отбраната купи осем хеликоптера на три пъти по-висока цена. По времето на първото правителство само на 8 млн. беше приватизиран и останалия дял от фирмата “Авионамс” и всъщност така тя попадна под контрола на премиера. Всичките приказки, които той изговори как така можело такава фирма да се продаде на частно лице и че президентът бил виновен, са пълни глупости, чрез които тогава, според Василев, Борисов е искал да замаже истинската картина.
ВИЖТЕ ВИДЕО 3 !

Цветан Василев обвини в прав текст премиера и неговия близък кръг в изграждане на сериозна схема за корупция и далавери чрез използването на кухи фирми и притискане на частни собственици. “Нашият премиер в оставка просто свикна да си мисли, че всичко в България е негово.

Източник: nbox.bg

Ние от Blife.eu ще допълним, че рекетът и репресиите в страната ни, мутренското управление и изнудването на всички в целият бизнес не спират и ден днешен !

На практика малкият и среден бизнес са унищожени на 95%, а големият бизнес вече е в лапите на тези престъпни групировки !
Колко от бизнесмените им бяха отвличали деца и роднини, колко бизнесмени вече не са между живите и колко заводи и предприятия са купени за един лев ?

Дали гарван на гарван око не вади или трябва да се спре тази порочна схема? Време е за съдебна реформа и законите да започнат да се прилагат ! Колко ли са Бизнесмените като Цветан Василев !

Дали днес Цветан Василев се кае за греховете си и признава греховете си за това, че е помагал на днешните злодеи !

ВРЕМЕ Е ЗА НОВА АЛТЕРНАТИВА НА УПРАВЛЕНИЕ В СТРАНАТА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.