Вижте какво каза Михаил Миков по темата за МВР

Вижте какво каза Михаил Миков по темата за МВР

Михаил Миков: МВР не платило тока и граничната система не работела?

“Спрян е токът на интегрираната система за наблюдение на границата. Това съобщи в Бургас лидерът на БСП Михаил Миков. По думите му от една седмица интегрираната система не работи, защото МВР не си е платила сметката за ток. “Системата практически не функционира. Това държава ли е”, попита председателят на БСП Михаил Миков по повод инцидента край Средец и коментарите по случая.

Той изтъкна факта, че на 30-40 км във вътрешността на страната са засечени над 50 чужденци, незаконно навлезли в наша територия. „Това се е случило в противоречие на всички правила на Шенген, далеч извън зоната, на която е трябвало да има засичане и реакция”, коментира Михаил Миков. Припомняме, въпрос защо и как нелегалните мигранти са стигнали във вътрешността на страната зададе и малко по-рано говорителят на партията Атанас Мерджанов. Той настоя за цялостна политика по охраната на границата и свикването на КСНС при президента.
Източник : news.ibox.bg/news/

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator