Вижте как в Русия преговарят с Циганите + ВИДЕО

blife


Ето как се прави по гетата !!!
Нагледен урок: Вижте как руски спецчасти разчистват ромски „газов бунт“!
Руските спецчасти ОМОН трябваше да се намесят в село Плеханово, Тулска област срещу роми, устроили „газов бунт“. По информация на MySLO.ru тази сутрин в ромската махала в селото пристигнали стотици полицаи и бойци от спецчастите ОМОН.
На улиците са излезли десетки роми. Двама от „най-активно жестикулиращите граждани бяха задържани максимално твърдо с употребата на специални средства – палки“, се казва в съобщение на Информационна агенция „Тулские новости“. Малко по-късно са били задържани още двама от „най-активните“ представители на ромите.

На 15 март ромите в Плеханово се се опитали незаконно да се включат към газопровод. Те обаче направили грешка, поради което в газовите тръби попаднала вода. В резултат на това близо 400 къщи в селото останали без газ.

Сутринта на 16 март в Плеханово избухна истински бунт – пред сградата на селската администрация и полицейския пункт се бяха събрали сто жители на „табора“. Те палеха гуми, нападаха полицаите, журналистите и служителите на газовата служба, хвърляха камъни срещу тях.

Efekt 2

Източник: onovini.com

Правоохранителните органи днес „ще провеждат разяснителна работа с жителите на ромските селища, които незаконно са се включили в газовата мрежа“. Според руските медии работата на газовите специалисти в Плеханово прилича повече на спецоперация, пише NEWSru.com.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.