Идиотът от “зелените релси” се оказа служител на МВнР

blife


След каразпозна мерцедеса на главния секретар на МВнР Стоян Тодоров министър Даниел Митов го уволни
Главният секретар на МВнР беше уволнен, след като беше заснет от гражданин да минава със служебна кола през зелената площ на трамвайната линия на Руски паметник

 

Снимката беше разпространена във Фейсбук страницата СРАМ БГ. Към нея бе приложен файл от сайта на Външно министерство, в който е публикуван списък с автомобилите, които се водят на отчет.Първоначално от ведомството потвърдиха, че въпросният “Мерцедес” е техен и увериха, че ще направят проверка и ще вземат мерки.

 

По указание на министър-председателя Бойко Борисов и във връзка с извършена проверка, министърът на външните работи Даниел Митов подписа заповед за освобождаване от длъжност на главния секретар на МВнР Стоян Тодоров, съобщиха от пресцентъра на МВнР няколко часа, след като информацията беше разпространена в медиите.

Efekt 2

st-tod4432342342or

Наглецът, който получава пари от външно министерство, за да нарушава законите на на България!

Тодоров е шофирал служебен автомобил на МВнР и грубо е нарушил правилата за движение, мотивираха се от ведомството.

Той беше назначен на поста точно преди година – на 11.03.2015 г., след като преди това 5 години беше главен секретар в ИА “Електронно-съобщителни мрежи и информационни системи”.

По-рано днес, още преди да е ясно кой точно е карал колата, Митов се извини публично от името на подчинените си.

„Ще установим кой от служителите е бил и той ще си понесе съответното наказание. Аз съм длъжен от името на институцията да се извиня за този недопустим и нелеп случай”, каза министърът пред журналисти, цитиран от bTV.

12771512_969584663127064_2792247244536707677_o

Говорителят на МВнР Бетина Жотева пък призна:

„Много неприятно бяхме изненадани”.

По думите й подобен случай на българска територия не е имало до момента. Тя посочи, че шофьорите в МВнР са с голям опит и освен това са дисциплинирани, защото плащат от джоба си глобите за пътни нарушения – у нас и в чужбина. Според нея вероятно заради задръстване или катастрофа водачът се е опитал да заобиколи през забранения за коли участък заради задръстване или катастрофа.

В МВнР на щат са 21 шофьори. Те карат 31 леки коли. Ведомството разполага и с девет буса, три лекотоварни автомобила, един камион и един автобус.

Само преди дни беше заснет и лек автомобил с пернишка регистрация, който заседна в “зелените” релси на Руски паметник, опитвайки да избегне трафика, и остави огромни коловози.

Глобата за такова нарушение е 30 лева, уточниха от Пътна полиция.

5e_4332342342c1vdp6

Вчера сутринта работници към Столична община започнаха подмяна на отделни участъци по затревените релси.

Източник:temaonline.bg

 

Ние от Blife.eu ще добавим че един по малко а другите кога ще си отидат ?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.