Вижте къде ще почиват депутатите

Вижте къде ще почиват депутатите
Вижте къде ще почиват депутатите
Днес депутатите !

Днес Великото Народно събрание ще гласува великата лятна ваканция да бъде от 1 до 28 август !
Великите мъже и жени имат нужда да си отпочинат от тежката непосилна законотворческа работа !
Малцина са просветени кой къде възнамерява да си отпочине от тежката държавна работа !
Някой ще се приберат на село да си направят зимнина, а други ще берат царевица !

Има и такива, който ще използват отпуската си за да си сварят ракия и трескаво си купуват захар!
Други ще използват времето за да си запечатат кисели краставички и домати в буркани и разговорите в кулоарите са предимно на теми кой какъв оцет ползва и си разменят рецепти за туршия и лютеница !
Най-добрата рецепта за доматена лютеница е на Кольо Босия ала тази година доматите нещо не станаха и сега май ще я правят с гръцки домати, който допълнително ще натежат на семейният им бюджет !
Има и такива, който са разтревожени дали ще си намерят дърва за огрев на сметка и ще избързат да си купят през отпуската, защото непосредствено преди зимата цената им скачала и ще спестят някой лев !

Efekt 2

Постъпил е сигнал до Народното събрание и до комисията за защита на потребителите, че има предпоставки за картелно споразумение в троянският край и че производителите на сини сливи ще държат висока цена на сливите и тази година и ракията ще излезе по-солена от предходната !
Има вече създадена комисия, която се е заела със случаят!

На консултативният съвет при президента по национална сигурност експерти са предупредили депутатите ни да не ходят на море, че не се знае от къде ще ти дойде куршумът!
Последните доклади сочат, че не е безопасно и да ходят на планина, защото горите са пълни с джихадисти и спящи клетки на „Ислямска държава“ !

След като Динко и Перата бяха пуснати в принудителен отпуск и хайдушките им пориви бяха озаптени от МВР и Темида, горите ни не са спокойни вече !
Ловните дружинки също са предупредени да ходят само по предварително посочени маршрути съгласувани с МВР и трафикантите за да не стават инциденти !

На депутатите от ДПС им са отказани резервации в Анталия и Кушадасъ заради инцидентът с Местан !
От ДПС съобщиха, че техни депутати няма да напускат страната и ще си бъдат по населените места !
От парламентарната група на ГЕРБ ще имат групово посещение в Италия на къща за гости за която имат регистрирана заявка с „Рашидов турс“ ООД на която ще се проведе семинар на тема „не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава“!

От АБВ ще имат групово посещение под строй в пет звездният спа хотел „Стримон спа” в Кюстендил под строй ЛЕВИ,ДЕСНИ, ЛЕВИ !
От ВМРО пък са обявили групово посещение на Охридското езеро и разходка с корабче, но билетите за разходката няма да се поемат партийната каса, което внесе смут в редиците на партията !
От патриотичен блок не са изненадани, че и тази година ще получат като бонус само музикален поздрав по телевизия СКАТ !

А от АТАКА всички са наказани без почивки заради ниските резултати, а „Куба ще видят вече през крив макарон“ се е заканил лидерът им !

От левицата ще бъдат по селата за да затягат редиците на червените бабички, щото затягането на коланите на Дянков е разредило редиците им !
От реформаторският блок са най-добре. защото от „Америка за България“ раздадоха грандовете и сега всички могат да си позволят да си купят купешка ракия и консерви, и зимнина и да бъдат разумни и добре да се запасят за голям период от време !

Независимите депутати са заявили, че от тях нищо не зависи и те ще питат половинките по какъв ред ще протече отпускът им !
На въпросът към Местан и компания дали и тази година ще почиват в Турция Местан е казал без коментар !
Но злите езици говорят, че май Путин е объркал плановете им и сега са останали без резервация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.