Виктор Орбан обяви война на Сорос в Унгария

Виктор Орбан обяви война на Сорос в Унгария


Виктор Орбан прогони университета на Сорос- Централноевропейския университет от Унгария.

Всяка група от гражданското общество, която се финансира от милиардера Джордж Сорос, трябва да бъде „изметена“ от Унгария, предаде Ройтерс. като се позовава ФИДЕС.Русия и Китай,Израел и други държави изритаха „Петите колони“ на глобалистите и неоконите от държавите си. Русия и Китай изгониха ,Сорос и „неправителствени организации“, които „Партията на войната“ от САЩ използва като геополитически инструмент за вътрешно влияние в суверенни държави. Неоконите целяха да използват и ИД като нерегулярна армия срещу Европа,Китай и Русия.
Унгарският премиер Виктор Орбан нееднократно обвинява неправителствените организации, че получават пари от чужбина, за да организират бежански вълни и поощряват миграцията.
Самият Орбан се закани вече нееднократно да притисне Сорос и днес го направи фактически.
Виктор Обран обвини Сорос, че стои зад вълната от бежанци в Европа и се опитват да окажат политическо влияние в страната.
„Големи хищници плуват в тези води. Това е трансграничната империя на Сорос. Те имат много пари и международна тежка артилерия. Неприятно е това, че те тайно и с чуждестранни пари се опитват да влияят на политиката в Унгария. Организацииите на Сорос, който е от унгарски произход, са отговорни за вълната от стотици хиляди мигранти към Европа“. И това става срещу волята на унгарското правителство и гражданите.
Разбира се ще приеме истинските бежанци. Всички ужасени германци, холандци, французи, италианци – политици и журналисти, тези,които ще са принудени да напуснат домовете си християни, които са загубили своята Европа в собствения си дом, ще го намерят отново при нас. Това е истинска помощ“, заяви Орбан.

Централноевропейския университет,(ЦЕУ) е основан през 1991 г., а „Отворено общество“ действа в Унгария от началото на прехода. В изявлението си Майкъл Игнатиев, президент и ректор, казва, че затварянето на учебното заведение, основано от Джордж Сорос, „ще навреди на академичния живот в Унгария и ще се отрази негативно върху отношенията на правителството на Унгария“ с нейните съседи, страните от ЕС и САЩ.
Чрез организацията на Сорос са финансирани стипендии за редица политици и деца на политици от управляващата партия „Фидес“. Орбан също е бивш стипендиант на Сорос, но е силно критичен към спекуланта от унгарски произход, когото обвинява, че иска да влияе върху политиката на Унгария и подкрепя масовата миграция към Европа.Орбан е активен противник на мигрантите, а „Фидес“ казва, че ще промени правилата за функционирането на неправителствени организации, които получават финансиране от чужбина. Такива са подкрепяните от Сорос „Трансперънси интернешънъл“ и Унгарският съюз за граждански свободи.

Efekt 2

Европейският съюз ръководен от загубилата ориентация Меркел,попадна в капана на мултикорпоративните интереси на глобалистите и в капана с мигрантите,като унищожава националните държави, своята национална,културна и религиозна идентичност, история и социални постижения.
Настоящият политически модел и в ЕС и в България е почти изцяло изграден от проваленият клан на Обама,неоконите,Сорос,
Меркел,Нюланд и не издържа проверката на времто.
В момента Сорос използва „заплахата Русия“ и Путин за плашило, за да разруши единството на републиканската партия, да попречи на Тръмп да управлява, и да държи Европа в лапите на еврейския глобализъм.
Всичко това поставя въпроси към българските политици и общество,потънали във възхвала на тези провалени кръгове.
Допустимо ли е „национални медии“ да отразяват изключително едностранчиво ставащото в света и Съединените щати?
Допустимо ли е Отворено общество и ред подобни организации да работят безпрепятствено у нас?
България трябва да започне „морално и хигиенно-политическо“ почистване след партиите на Сорос,грантовиците,протестърите и „стипендиантите“ на Сорос.

Задължителна е промяната на правилата за функционирането на неправителствени организации, които получават финансиране от чужбина. Не са само организациите на Сорос.Там са и Америка за България и любимата на ГЕРБ „Ханс Зайдел“ и Фондация “Фридрих Науман” финансирала проектите на Институт “Помак”,а не искам да говоря дори за турски и чисто ислямски организации,които развиват дейност у нас.
Източник: Yordan Halachev

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.