Винетките са незаконни

Винетките са незаконни

ПОТВЪРДЕНО ОТ „ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК“: НОВИТЕ ВИНЕТКИ СА НЕЗАКОННИ!

Графичното оформление на стикерите не е постъпило при нас, заявиха пред Nbox от институцията

Новите винетки стикери са незаконни и най-вероятно ще бъдат атакувани в съда. Причината се крие в късното им представяне, което нарушава Закона за пътищата.

Efekt 2

В Закона е записано, че „Председателят на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ одобрява със заповед графичното оформление на различните групи и видове винетки. Заповедта за графичното оформление на различните групи и видове винетки за съответната година се обнародва в „Държавен вестник“ в срок до 30 ноември на предходната година“.

Това обаче не се е случило. В „Държавен вестник“ е публикувано само решението на Миниситерския съвет за целите на винетките, което е с дата 27 ноември. Графичното оформление на винетките обаче не е представено, потвърдиха от „Държавен вестник“.

Същевременно днес на пресконференция регионалният министър Лиляна Павлова и шефът на Агенция „Пътна инфраструктура“ ще представят новите винетни стикери. Това също потвърждава тезата, че графично те не са постъпили в „Държавен вестник“.
Припомняме, че решението на кабинета да повиши цените на винетките предизвика вълна от гражданско недоволство в страната и протести. Според новите разпоредби годишна винетка ще струва 97 лв., месечна 30 лв., а седмична 15 лв.
Източник: slivensega.wordpress.com/

Ние от Blife.eu питаме това ли е правителството на грабежът и измамата и да излезе коскоджам ти министър и да каже “край решено е и никакви протести няма да ни спрат да Ви ограбим” и в същото време да не се зачита правилата и законите в страната! ГЕРБ за пореден път демонстративно показват незачитането не само на народната воля, но и на законът! С такова разбойническо мислене и манталитет на управление нищо добро не очаквайте скъпи сънародници! От „Държавен вестник“ категорично казаха винетките са незаконни, но хунтата на Борисов не зачита такива институции!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.