По високите етажи всичко е спокойно!

По високите етажи всичко е спокойно!


Корупция по високите етажи няма няма и д има в страната ВИЖ ЗАЩО ТУК !
Корупция е имало и ще има докато има алчност винаги ще я има!
Народното събрание прие на първо четене Законопроекта за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество и Законопроект за противодействие на корупцията сред лица, заемащи висши публични длъжности на Министерски съвет.
За законопроекта на Министерски съвет гласуваха 133, против бяха 70 депутати и 9 се въздържаха. За законопроекта на БСП бяха 69, против 73 и 68 се въздържат, с което той бе отхвърлен.

При представяне на становище и двата вносителя – Министерски съвет в лицето на правосъдния министър Цецка Цачева и БСП в лицето на Крум Зарков изтъкнаха, че основната цел на законопроектите им, е ефективна борба с корупцията, съобщи БГНЕС.

В дълбока древност още от както са се появили монетите с тях се е появила и корупцията !
Правото произлиза от древният Рим и затова от тогава насам има закони и законодателство !
Но днес някак си законите се менят всеки ден и всеки може да промени даден закон когато корупцията е разпространена в законотворческият колектив ! Корупция е имало и по времето на Комунизма, но всички си спомняме, че ако тогава те задържат в корупционна схема отиваш в затвора и историята на Соца помни счетоводители, касиери, кметове и дори генерали лежали по затворите за корупция !
А днес някой политик да е осъден ?

Efekt 2

Корупция е имало не и в такива мащаби никога и май никъде по света! ГЕРБ символ на корупцията за последното десетилетие !
НАП, ДАНС, ГДБОП, МВР, НОЙ , Данъчни и всички служби за контрол и противодействие са контролирани от ГЕРБ и ако това не е с една единствена цел изнудване, рекет и корупция, какво е ?
Във всеки град е като СУДЖУК ГЕЙТ, само че в брой или под други стоки и всичко това уж отива за пълнене на ЧЕРНАТА ПАРТИЙНА КАСА, която се ползва за купуване на гласове, влияние, постове и още власт, която носи още пари !
Доказано бе, че дипломата за юрист на Цачева бе НЕистинска, а те я направиха Министър !

Доказано бе, че Цветанов има 6 апартамента за който не може да докаже от къде са парите да бъдат купени и какво Шефът на НАП стана депутат от ГЕРБ, този дето проверява изведнъж се изявява там при тези, които е проверил, но нещо май е скрил ?
И така по-извратено не може да бъде някой ще кажат, но изродщината е факт и всеки от нас е направен за глупак !
Та по високите етажи всичко е спокойно, мафията победи !
Цветанов пак ще чете присъди от парламентарната трибуна, а и осъден политик не ще да има в страната, защото спомнете си приказката на Иван Костов, че вече всички сте братовчеди и така мафията не си закача родата ! Вярно няма такава държава, а остана само онази паралелната такава!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.