Вкараха документите на га-ДОСТ в съдът !

Вкараха документите на га-ДОСТ в съдът !
Вкараха документите на га-ДОСТ в съдът !

Лидерът на ДПС Лютви Местан внесе документите за регистрация на своята партия ДОСТ за Софийския градски съд. Това съобщиха от партията.
Внесени са 9180 заявления за членство, а останалите необходими документи за официалната регистрация на ДОСТ са в общо 47 тома.

Местан е сигурен, че ДОСТ ще получи регистрация от съда, защото “всички документи за регистрацията са подготвени така, че да не дадат никакво основание да бъдат смятани за некоректни”. Според него атаката, която се води срещу ДОСТ, е заради страх.
Вчера Местан каза, че за по-малко от седмица над 12 000 души са се записали за членство в партията му.
НАД 12 000 СЕ ЗАПИСАЛИ В ДОСТ ЗА НЯМА И СЕДМИЦА

Той обясни, че по закон заседанието на инициативния комитет на партията трябва да се е провело в присъствието на поне 50 граждани. На това заседание на ДОСТ са присъствали 176 граждани.

Efekt 2

Според изискването на закона за партиите на учредителната конференция е трябвало да присъстват 500 членове. На учредяването на ДОСТ е имало над 1300 души. 1083 от техните декларации са без грешка и са приложени към документите за съдебна регистрация.
Следващото изискване на закона е новоучредващата се партия да има 2500 нови членове. За няколко дни ДОСТ са събрали над 12 000 желаещи да се запишат, като от тях са приети 9180.
Източник:clubz.bg

Ние от blife.eu казваме, че тази партия на етнически основа не трябва да бъде регистрирана, защото зад нея ясно прозират Турските интереси и тя не води след себе си нищо добро !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.