ВНИМАНИЕ !!! СПИН в ПЛОДОВЕТЕ !!!

ВНИМАНИЕ !!! СПИН в ПЛОДОВЕТЕ !!!

В социалните мрежи плъзна ужасна новина, че в Алжир е открито голямо количество портокали, внесени от Либия, в плодовете била инжектирана ХИВ позитивна кръв

Тази информация е потвърдена и от Македонската телевизия “Сител” както и от няколко медии в България “Хаштаг-BG” и “новаварна.нет” !

След като се обявя тази новина в Македонската телевизия е имало огромен брой запитвания дали в страната им не се внасят портокали от този източник!

Efekt 2

Правителството е отговорило на Македония, че не се снабдява с портокали от земите, които са във война. Все пак проверете преди консумиране.

Ние от Blife.eu сме силно притеснени от тази информация ! Ние не знаем от кои страни те внасят портокали в България както и дали има и други подобни случай за инжектиране на други видове плодове и зеленчуци ? Обръщаме се към нашите читатели без да всяваме паника, а просто когато консумирате портокали бъдете мнителни и ако има нехарактерно частично оцветяване в червено отстранете плодът и сигнализирайте компетентните органи за това ! Добре е родителите да инструктират и децата си да не вземат никакви плодове или сладки от непознати !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.