Има ли ЗИКА

Има ли ЗИКА
Зика – поредният измислен вирус който не съществува

Вирусът ,,Зика” предизвиква паника в света, но това е поредното мошеничество, които разобличават медицинските работници и журналистите на Бразилия и страните, откъдето тръгна ,,епидемията” от микроцефалия. Те стигат до извода, че този вирус, както и много други в последно време са измислена история на транснационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да се обогатят от паниката.

СПИН, треската от Западен Нил, свинският грип, атипичната пневмония, треската Ебола… Във всеки случай за смъртта и болестите се обвинява вирусът. Но в действителност всички болести са предизвикани от други причини. Вирусът ,,Зика”, когото сега обвиняват за раждането на деца с микроцефалия на мозъка (недоразвит мозък) е известен от края на 40-те години на миналия век и тогава е предизвиквал само леко заболявания. Защо сега този вирус е обвиняван за сериозни генетически нарушения?

Efekt 2

Това е трик, лъжа на учените, които днес работят за определени корпорации. Към заболяването на плода вътре в утробата на майката от микроцефалия водят редица фактори, като в Бразилия това е неконтролираното използване на пестициди. Бразилия е световен лидер в тяхното използване. Химическите същества атразин и меолахлор, които се съдържат в пестицидите, предизвикват забавяне на ръста на плода и появата на деца с малка обиколка на главата, се казва едно медицинско изследване.

Според данни на агенция ,,Ройтер”, най-малко четири чуждестранни производители продават пестициди в Бразилия без лицензиране на вътрешните си пазари. Това са компаниите ,,BASF”, ,,DuPont”, Monsanto”, ,,Nufarm”, ,,Syngenta”, ,,Adama”, ,,Fm & Nortox”. И това е много удобно – да се хвърли вината върху вируса за да бъдат избегнати наказанията на ужасните вродени дефекти, получени от продукцията на тези компании. Нещата стигнаха до там, че отделни градове и медицински учреждения на Бразилия завеждат дела в съда с искане за обезщетение за нарушаване правилата за сигурност.

Причината за микроцефалията се крие и в поголовната ваксинация на бременните в Бразилия против грип и коклюш (Tdap). Фармацевтичните компании нямат доказателства за сигурността и ефективността на тези ваксини за бременните и плода, няма данни за възпалителните процеси, които могат да предизвикат тези ваксини, за тестове, направени в САЩ не са направени върху хора, се отбелязва в много статии на бразилските лекари. Така един от тях от щата Пернамбуко стигнал до извода, че не вирусът ,,Зика”, а ваксините за бременни провокират раждането на деца с недоразвит мозък. В този щат се завеждат дела в съда.

По-нататък определиха, че виновни за разпространението на вируса са комарите… Възможно е, но по-рано те (комарите) не са забелязани да правят това. Друго нещо е, ако става дума за генномодифицирани комари, които пусна в Бразилия фирмата ,,Oxitec” (която работи с грантове на Бил Гейтс) за да се бори с треската денга. Предполагало се, че комарите-самци, които като резултат от модификацията са загубили репродуктивната си функция, няма да оплождат самките и потомството им ще загива на ниво личинки. Действително количеството насекоми значително намаля, но това не е доказателство, че експериментът е безопасен. Какво представляват сега тези комари е голяма загадка. Какви вещества генерират? Какво влиза в кръвта на човека? Зад фирмата ,,Oxitec”, според документите, представени в друго журналистическо разследване стои фирмата ,,Intrexon”, а зад нея се намират ,,Vanguard Group”, ,,BlackRock”, Morgan Stanley”, ,,State Street Corp” и ,,Third Security Corp”. Това са транснационални банкови групи, които принадлежат на династиите на Рокфелер и Ротшилд.

Именно фондът на Рокфелер днес продава вируса ,,Зика” за 599 евро, твърди един от представените документи в разследването. Същият фонд е изолирал вируса от кръвта на маймуни през 1947г. Продава се чрез филиала ,,ATCC”, който, както произтича от инструкцията за щама на вируса ,,Зика”, е ,,лидер в разработването на биологични материали и ресурси и глобална организация по стандартизиране, чиято мисия е насочена към получаване на заверка, производство и съхраняване, развитие и разпространяване на стандартни справочни микроорганизми, клетъчни линии и други материали. Запазвайки традиционното събиран на материали, ,,ATCC” разработва продукти с високо качество, стандарти и обслужване на научни изследвания и иновации, които подобряват здравето на населението в целия свят”.

Както се казва, кръгът се затвори. Сами си произвеждаме вирус, сами му създаваме ,,PR” като пандемия, сами разработваме от него противоотрова, сами си го продаваме, сами си печелим. Сега вече е ясно, че не е имало СПИН, а отслабван на имунитета от влошаването на екологията и т.н., не е имало нито свински, нито други грипове, а са модификации на обикновен вирус. А участието на Пентагона и фондовете на Джордж Сорос, който чрез своя Фонд на отворено общество финансира военните лаборатории в Сиера Леоне и Леберия. Интересно е, е неотделим компонент от производството на препарата ,,Тамифлу” е звездовидният анасон.

Кой изкупи цялото производство на звездовиден анасон в Китай? Доналд Ръмсфелд – бившият министър на отбраната на САЩ в администрацията на Буш Младши.

Страхът от пандемия е предназначен не само за да се обогатяват транснационалните корпорации и банките, но и за създаване на атмосфера на страх и сляпо подчинение на населението, за заробване на лекарите на всички нива. Тайните медицински операции са най-опасни, тъй като изглеждат политически неутрални, но в действителност съвременната ,,медицина на Рокфелер” е изградена върху глобални партньорски отношения. Науката като такова също престана да бъде чиста, тя работи за корпорациите. Затова, отивайки в аптеката за ,,Тамифлу” не си правете илюзии – вие работите за обогатяването на Рокфелер, а не за своето здраве!

Източник: illuminatibg.blogspot.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.