Вождът на племето Цигани Бойко Борисов

Вождът на племето Цигани


Бойко Борисов тласка държавата към гражданска война само и само да остане във властта! Рейтингът на правителството е на най-ниски нива ! За две години над 100 различни протеста в България, което на практика си е над 100 области имат проблеми !

А колко от нас не протестират, колко теми са подложени на репресия и силов контрол? И така по избори се вади етническата карта и така се мобилизират племенните общности наречени гета !
А вождът пак ще дойде на бял кон и ще тушира гражданското напрежение !

Нагледахме се на театри и все спасителят е един – Бойко Борисов! На практика обаче мъстта поражда мъст и излезе ли духът от бутилката връщане няма ! Кръвта иска кръв и не се измива с кръв ! Но в каква държава живеем щом правителството иска да управлява с агресия, с натиск силово и брутално, погазвайки всички закони в страната било то конституционни, било то етични и морални !

Efekt 2

Войните не са родили нищо добро, но Борисов – вождът на племето се заиграва със страховете на 2 000 000 гласоподаватели ! И така фокусът на обществото от социалните проблеми, бедността, болестите и геноцидът над нацията се прехвърля върху етническият мир, който вече е на ръба на войната ! Медиите са тези, които наливат масло в огъня, а медиите са на хранилка на държавата !

Това не е тема табу, това е умишлено говорене и изостряне на проблемите!
Какво прави министърът на отбраната в племенните общности?
Истината е, че вече изчезна политическо коректното говорене и думата ром се заменя с коренът и цигани !

Днес е Войводино, утре ще са други точки в страната !
Искам да попитам кога е време за оставка и за диктатура?
Властта е решена на всяка цена да управлява без значение какво иска народът, без значение кой за какво протестира и какво иска суверена!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.