Войната срещу лошият материал!

Войната срещу лошият материал!


Продължава ТЕЛК геноцидът!
Държавната машина на ГЕРБ мачка най-неоправданите в страната, а именно лошият материал или болните, които паразитират страната и според последни данни те са над 980 000 души !

И така ромите и турците от Делиормана здрави и прави по линия на етническите партии минават по клинични пътеки и веднага се сдобиват с ТЕЛК решение, но има двоен стандарт – истински болните и Българите са подложени на ГЕРБ геноцида, евалата Бойко, евалата Москов!

Така Българите са мотани, бавени и винаги има объркване в документите им докато онези с правата и свободите минават бързо и тихомълком !
Лекарите са инструктирани да бавят тези, които си набавят документи за ТЕЛК комисиите освен, че ги бавят в описанията на заболяванията им вече е практика да се описва, че едва ли не са здрави и така да им бъдат намалени точките и доста от тях да не могат да покрият минимума !

Efekt 2

Освен това председателите на ТЕЛК комисии в страната до един са назначени от ГЕРБ, а те пък излизат отпуска или болнични и така се забавят документите на много хора и им спират пенсиите, много от тях губят и по три-четири пенсии за това !

Схемата е брутална, а народът страда яко като над 600 лева харчат по доктори докато си набавят нужният набор от документи за да получат 150 лева пенсия за една, две или три години, ако ти вдигнат годините, ти намалят точките !

„ХУМАННИТЕ РАБОТНИЦИ В ТЕЛК“ връщат хора с отрязани крайници, че щели да им поникнат, но те не гледали хората, а те били гледали документите !

Сега има нова схема – искат им заверка на удостоверенията от комисията, но които няма заверка – стоп на пенсията !
Само преди дни в Сливен става масов бой на такава опашка в последният момент в денят на изтичане на срока за заверка, че десетки е трябвало да заверят документите си и се стига до масово сбиване, напрежението се получило заради това, че разбрали за заверката в последния момент, твърдят участници в конфликта. Крайният срок за оформянето на документите е днес. В случай, че не успеят, ще им бъдат спрени помощите, отпускани на хората с оценка за нетрудоспособност от ТЕЛК.

И така младите ромки не стига, че взимат огромни социални помощи, а и още докато станат на годинка децата им стават инвалиди и най-често децата се вписват като асматици !
А истински болните българи ги смазват с администрация уж се объркали лекари и цяла схема за мотане и намаляване на точките !

Така войната срещу лошият материал продължава !
И така докато Ви вкарат в ГРОБА партия ГРОБ с „реални решения за България ”, нали колко подло звучи, но истината е, че няма здрави хора и когато паднете и сте в нужда ще видите за какво става на въпрос !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.