Войнски съюз „Васил Левски“ с личен пример + ВИДЕО

Войнски съюз „Васил Левски“ с личен пример + ВИДЕО

Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ в съвместни доброволчески инициативи и освен, че залавят и патрулират по границата ни от скоро и възстановяват и ремонтират оградата !

Естествено, че там където липсва държавата се появява народа, няма вакууми и никога не трябва да има !
Така е, тези момчета не пледират за медийни изяви, не търсят политици нито партии, не правят ПИАР на делата си и постъпките си !
Тези момчета са едни синове и дъщери със силно изявени патриотични и родолюбиви възгледи !

Efekt 2

Войнски съюз „Васил Левски“ тренират стрелба

КАКТО КАЗВА ВАСИЛ ЛЕВСКИ „ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ“!

Няма да ги видите по телевизията, няма да ги видите по вестниците, няма да ги видите и по националните празници и не защото те не са там, а защото да обичаш Отечеството си е престъпление днес !

БНО ШИПКА
В РУСИЯ ЗНАЯТ ЗА  Войнски съюз  http://ria.net.ru/воин-дружины-вокруг-болгарии/

Те са там и всеки ден се сблъскват с полицията купена от трафикантите, сблъскват се граничарите, които по-скоро пазят да не се върне някои в Турция отколкото да влезе у нас !
Тези хора са между нас усмихнати, вежливи, работят, учат, но и виждат и наблюдават, МИСЛЯТ и разсъждават, те усещат на къде върви страната ни и в какво се превръща Родината им !

Тренировка на Войнски съюз “Васил Левски”

Някой от тях знаят клетвата, която са дали в казармата, други когато са постъпвали в службите за сигурност, трети просто слушат какво им нашепва сърцето, но те са там между нас, има ги и е добре да знаете !
Идва пролет, снеговете се стопиха, цветята разцъфват, горите сменят окраската си, току що наболата зелена трева по пътеките в Странджа планина скрива отъпканите пътеки на постоянно нахлуващите мигранти в страната !

Всичко се променя в Балкана дори и миризмата на угнили листа леко започва да се променя с миризмата на пролетните цветя, вдишваш, издишваш и усещаш сладкият мирис на теменужките, оглеждаш се, но не ги виждаш, а те са се притаили там някъде няма ги на пръв поглед, но те са там !
Така е, те са там нашите истински патриоти, тези на който на истина им дреме за България и са готови да бъдат неудобни дори много неудобни, но готови са и на повече, ако се наложи, защото те са подготвени, те тренират, те се обучават как да защитят себе си и Родината си, как да спасяват животи, един ден може и Вашият живот да зависи от тях !

Някога когато България се е възраждала всеки давал мило и драго за да се изгради една силна България – богатия с пари, бедният с труд, а днес е друго, днес виждаме как богатите помагат само на богатите, а бедните са готови да дарят и най-милото си !
Тези хора са дарили най-милото си като са поставили семействата си и децата си под заплахите на държавната машина, а те не са богати в пари, те са с големи души !

Войнски съюз „Васил Левски“ с личен пример

Но когато арабската пролет връхлети нашите гори, нашите богаташи ще избягат от страната и те ще са тези, които ще ни защитят защото няма кой ! Ако имахме полиция и граничари, ако имахме политици, които да си вършат работата и тях нямаше да ги има момчетата с лента на ръката, лента с трибагреник в цветовете на Българското знаме, в което някога всички мъже се заклевахме да пазим България от врагове отвътре и отвън!

Да обичаш Родината си не е грях, не е престъпление и тези хора не мразят чуждото, а те просто са готови да пазят нашето !
Както е казал Хан Аспарух – „от Земята Българска и камък няма да дадем“! Сподели на стената си тази статия преди да бъде свалена от службите!

„Дела трябват, а не думи ” и всеки трябва да бъде заразен с родолюбие!

СПОДЕЛИ НА СТЕНАТА СИ!

БЪДИ ПРЕНОСИТЕЛ, БЪДИ БЪЛГАРИН !
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ !

ВИЖ ОЩЕ ТУК ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.