Време е да изхвърлим боклука +ВИДЕО

Време е да изхвърлим боклука +ВИДЕО

Време е да изхвърлим боклука заедно !

Нагледно как се изхвърля боклуци!
Всички ние трябва да упражним правото си на пряка демокрация! Трябва означава обезателно на всяка цена !
Когато един политик е избран от народа за да служи на народа, а той работи против народът си, а той работи за мафията и да се облагодетелства за сметка народът, който го е избрал !

НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА МУ ПОТЪРСИ СМЕТКА !
Когато политическата партия ви излъже и не изпълни предизборните си обещания трябва да им се потърси сметка !
Властта произтича от народа именно и народът трябва да упражни своята воля и да наложи контрола над тази власт !
До сега народът определяше с гласуване по избори и наказваше или даваше мандат на доверие на всяко едно правителство !

ГЕРБ промениха това !
Подмяната на бюлетините, подмяната и фалшифицирането на избирателни списъци. Обявяването на бюлетините на опонентите за недействителни и всякакви изборни трикове и хватки, които прилагат техните доверени членове на комисии застъпници и началници на полицията, които съблюдават да не се случи някой гаф по време на процесът наречен изборен процес.

Efekt 2

Кучетата си лаят, а керваните с чувалчета с предварително подготвени бюлетини си вървят !

И след като народът е лишен от демократичното си право да посочи на кого има доверие и на кого не, а става дума за демокрация, която не работи, която е мутирала по начин угоден на хунтата узурпирала властта !
Демокрацията се променя !
Вотът като изразно средство се променя !
Политиците не могат да бъдат контролирани на практика от всички държавни органи МВР,Съд , Прокуратура, макар че имат Имунитети, имат НСО охрана, имат индулгенции и политически медиен и всякакъв чадър !

На практика те много бързо забравят, че те са произлезли от народа, че властта им е дадена от народа !
Тук е моментът, в който народът трябва да им припомни думите на Петко Рачев Славейков: „Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено в корена”!
Тук е моментът, в който народът трябва да им покаже къде им е мястото ! ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА, ВРЕМЕ Е !

Време е да кажем стига, време е да има възмездие, да има гняв и равносметка, време е да им покажем, че тук народа е господар и властта им не е от Бога, а то нас дар!

Силни сме на маса, силни сме на приказки и в социалните мрежи силни сме на две ракии, на три даже не ни дреме, но да припомним още едни слова на Васил Иванов Кунчев – Левски (1837–1873) написани до троянци и сливенци, през 15.VII.1872 г. – „Всекиму ще се държи сметка за делата”!

Време е за пряк контрол и за пряка демокрация, време е да се съвземе тази нация !
Време е да изхвърлим боклука !
Време е за Нова алтернатива на старата демокрация и нека бъдем по-дръзки и по-преми, защото мястото им е в казана на тези дюмбели !

Скоро тръбача ще свири за сбор, а ще дойдеш ли на площада да покажем, че българският дух е жив и настана време да изхвърлим боклука!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.