Бъчварова метна шефа на “Агромах” Методи Бачев

Бъчварова метна шефа на "Агромах" Методи Бачев

Директорът на полицията в Благоевград Росен Танушев ще бъде освободен и ще бъде назначен на по-ниска длъжност в криминален отдел в Петрич, за да бъде полезен на системата.
Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента.
Днес тя ще подпише заповедта.Уволняват началника на МВР заради аферата агромах Бъчварова поиска оставката на Танушев, след като той арестува за кратко шефа на “Агромах” Методи Бачев заради негови пиянски изказвания по адрес на премиера Бойко Борисов.
“Танушев е добър полицай, просто като директор е направил недостатъчно добра преценка на ситуацията.

Поискала съм оставката му, защото е действал без да съобрази ситуацията и неправомерно е задържал човек, не може да бъде допусната такава полицейщина”, обясни Бъчварова, цитирана от 24 часа. Всички можем да се досетим на кого е бил назначение шефът на МВР!

Efekt 2

Можем и да се досетим, че това е началото на едно неофициално обявено разследване срещу шефа на “Агромах” Методи Бачев !

Бачев трябва да се готви и за проверки от НАП и данъчни, а сега ще има и тормоз, и натиск на близки и приближени за да се разбере нещо, което могат да го използват срещу неговото унищожение !

Борисов няма да прости това, че публично го унижиха като го вкараха в обяснителен режим да обяснява сам на всички българи, че той спял с мъже, че се прегръщали и възбуждали, ама не бил гей, а просто е по-европеец от другите мъже !

Сега Бъчварова е наред и е впрегнала цялата машина за да унищожат Методи Банчев !
През ареста за 24 часа минаха собственикът на сайта Иван Хамбарджийски-Бриндо, който първи публикува видеото и бизнесменът Методи Бачев.

Двамата писаха обяснения. Бриндо даде показания как се е сдобил с видеото и дали е рекетирал Бачев за 10 хил. лева, за да му осигури медийно спокойствие!
Очакваме продължение или затишие по случая!

Дали да се готви  за най-лошото Методи Бачев ли? Все пак айсберг за ден не се топи !

Но със сигурност Животът и бизнесът ще поемат в друга посока !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.