Динко Вълев: Не се гаси туй що не гасне

Динко Вълев Не се гаси туй що не гасне

Днес медиите тиражират това за Динко Вълев:
Динко сподели, че това не е единствената зловеща закана, която получава. “Миналата седмица ми звъняха по телефона от скрит номер. Говореха ми на развален английски. Казаха ми, че скоро ще съм мъртъв. И още няколко колажа имах в пощата, ама ги трия, защото са гадни”, сподели ловецът на мигранти.

Преди юли пък беше разпространен слух, че за главата на Динко Вълев “Ислямска държава” е обяви,а награда. “Дава 50 000 долара за главата ми. Видях го в интернет. Бяха 5 хиляди, после 10, може и 100 да стигнат”, каза ловецът на бежанци от Ямбол.

Efekt 2

Източник : blitz.bg

Динко Вълев заплахата
Политически интриги или искат всеки Динко окован във вериги !
Може и да е истинска заплаха за живота на един от нас и на един от храбрите синове на България !
Един истински българи възпитан в принципи на родолюбие и патриотизъм !
Нима първо тази информация не излезе контролирано от службите !

Дали е ченгеджийска постановка за да се наложи не само автоцензура във всеки патриот и въздържание от смели Български патриотични постъпки !
Защото Динко Вълев за едни е като пътеводна светлина, като звезда изгряла на небосклона, звезда, която ни озарява с лъч надежда, че е жив Българският лъв, че има кой да поведе хорото, че има кой да поведе тълпата и народа, и неговият личен пример е заразителен и неговите дела обиколиха целият свят !
Динко е вдъхновение, Динко е дръзновение за много млади и стари!
Той е пример за как трябва да действа един истински Българин !
След Динко масово хората заговориха за отряди за защита, а кметове искаха бойни машини, но и ловджии и ловни дружинки също последваха примерът му по границата ! Кой не е чувал за Динко, кой не знае за Динко и филми се снимат за него ?

За него цял свят говори и така Медиите и ние не спираме да показваме какво е родолюбие и че Хайдушкото е спасило България в онези тежки години, а не дипломацията на продажните политици !
На времето всичко, което сме отвоювали с много кръв и свидни жертви политиците ни го търгуват днес ! Ако Динко бе в Америка всеки град щеше да има негов паметник, на негово име щяха да се кръщават гимназии и училища, улици и стадиони и той щеше да бъде пример за национално достойнство и гордост, той щеше да бъде Герой, какъвто е и сега в очите на много Българи !

Но днес ченгеджийската конспирация решава да смаже Динко в името на рахатът на исляма по нашите земи! В името на смазването националният дух, на смазването на личната гордост, на това да няма, но И АЗ СЪМ ДИНКО !
Защото службите запяха тази песен, че за главата му има награда и те са готови да я отсекат в името на ердогановите орди, в името на спогодбите на Бойко Борисов и наливането на джихадисти в страната ни !

Ето снимка със заплахата на Динко, но тя не е първа и няма да бъде и последна ! Въпросът е дали ще успеят службите да уплашат Динко Вълев или ще има обратен ефект?
Според мен аналитиците и кукловодите са много тъпи и ченгеджийските им постановки за сплашване на Динко няма да успеят, защото природата на един такъв борец не е такава и той няма да се свие, да се капсулова, а той ще се изправи срещу проблема и ще го реши, защото Динко Вълев може да бъде всичко друго, но не и страхливец !

Пусто сърце юнашко не трае, а хиляди чакат ИЗБРАНИЯ да ги поведе, а Динко бе избран от Господ Бог Исус Христос и след като Господ Бог и целият Български народ е с Динко има ли значение кой и какво е срещу него ? Господа ченгета и правителствени анализатори, не разбутвайте жарта в огнището на Динко за да не пламне пожар, който няма сила, която да може да потуши !
Не се гаси туй що не гасне !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.