Време е да си кажем истината в очите !

Време е да си кажем истината в очите !


Бойко и Местан имат сделка с Ердоган и те напълниха страната с млади и здрави в разцвета на силите си Афганистанци и Пакистанци и всякакви Араби !

Време е да си кажем право в очите, че става дума за окупация и това не са бежанци, защото никой не ги гони чак до тук нали ?
Време е да си кажем в очите, че тази ограда нарочно не се вдига от години, защото трафикантите си плащат на ГЕРБА яко и тук става дума за милиарди пари, с който Борисов си купува телевизии, вестници, партии на килограм и всичко дето има оста и дупе казва Бойко може да се купе!

Сега армията се намеси и изпрати цели 40 човека да пазят радикалните елементи, а това е смешно и дори жалко за страната да не можем да се справим с нещата !

Efekt 2

Борисов армията с Ненчев унищожи !
Бъчварова пък МВР ги унизи да нямат пари и за хартия и сапуни и как ще се мотивират ми кажете добре, че има наркодилъри и проститутки дето да подържат МВРто !

Толкова милиарди от ГЕРБА УСВОЙХА, че могат да си купят даже някой Американски щат, ама не искат, защото там закони има и няма да ги търпят тия !
Народа беден и послушен, гладен и готов на чудеса за някои друга троха ! Ялови реформи, а народа още обеднява и не вижда той надежда никъде тъдява !
Слави вдъхна ни надежда с референдум и какво от това като всичко ще се подложи на дискусия, която ще го разводни и по-точно ще го видоизмени и на финала няма файда да няма от това какво е казал суверена и как всичко се е променило така отвътре, че е изгнило и се е разсмърдяло и на финала всички ще си кажем файда няма !

Вдигна се народа и какво от това, казал си Цветанов, ще яхнем и таз вълна па после ще си помълчи и така докато ги успокоим всички пак ще се принизят всички сетива, пак ще се притъпят, защото най-силен е тук гладът !

Тук е момента да разкажем една история за един РОМ, който се качил на един стълб да краде жици, но токът го ударил и другарят Ром полетят и паднал на земята от 6-7 метра !
Полицаите го заловили и в полицията го попитали:
„Абе Манго – Роме не те ли е страх, че токът ще те убие“ ?
А другарят Ром отговорил:
”Бате гладът е по-силен от тока”!

Сега идват празници така ще се изхарчим и като дойдат и големите сметки за ток и парно, като дойдат и високите цени на храната, а те вече почти дойдоха !
Няма да има домакинство, което да не усети сериозен финансов катаклизъм !
Както се казва „Българино, що ще чиниш ти зимъска“?
И как да протестираме, как да манифестираме като няма да имаме пари за хляб да се хванем за зелено ще е далеч като мечта?

Абе хора време е да се иска бърза и ясна промяна, време е за пряка демокрация, иначе ще си патим и от глад и бедност, и от окупация, а през това време си върви поредната тиха приватизация и сега правителството сключва нови поръчки за бунгала и отдела за окупаторите нови, поръчки за храна и дрехи, за всичко каквото им е нужно да живеят по гръб за сметка на държавата нали, но всички ние ще платим масрафа от данъци и такси се вдигат и за смет, която правят новодомците, а кой ще плаща, ами аз и ти? Време е за нова алтернатива на управление на страната, но как да е без ГЕРБ кажете като те си купиха и патриоти и лекари, и идиоти, купиха си хора в Европарламента, купиха си дори производителите на студена мента !

Сега какво да кажа аз не зная, но едно ще ви призная, ако трябва да умра в бедност, болен и от глад предпочитам да умра с паве в ръката на някоя барикада !
Знаме да развея и да пея „ето ги вижте нашите душмани“ и ако рекъл Бог поне децата да живеят в страна, в която свободата не се сравнява със салама !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.