Петя Георгиева за Харманли +ВИДЕО

Петя Георгиева за Харманли +ВИДЕО


Вижте Истината за Харманли от устата на Петя Георгиева!
Петя Георгиева повдигна завесата за така наречените мигранти !
Според нея Българската държава в частност правителството не може да ги депортира нито да ги изпрати там от където са дошли, а това е един много добре контролиран процес на преселване !

Правителството на Борисов открито лъже, че става дума за първи бунт, но това е пети по ред, казва Петя !
Тя също добавя, че всички които работят в лагера са партийни назначения от ГЕРБ, не казва директно, но се подразбира като се знае коя партия е на власт, макар и в оставка, в общините ГЕРБ си царуват !

Тези бунтове са нещо като рекет като вдига се бунт – искаме нови легла и готово Бойко изпълнява, искаме нови одеяла и Бойко изпълнява и как няма да изпълнява та нали фирмите, които ще доставят тези одеяла, олекотени завивки и чаршафи, а фирмите, които ще правят ремонти, всички тези фирми са на хора от ГЕРБ, а държавата възлага обществени поръчки и познайте кой ги печели – ами фирми на ГЕРБ !

Efekt 2

Петя Георгиева не директно, но от думите и може да се повдигне завесата как управляващите харчат пари по мигрантите !
Естествено, ако се замислите върху думите на Мечо Пух: ”колкото повече, толкова повече” ще ви стане ясно, че колкото повече мигранти има у нас, толкова по-големи обороти ще имат фирмите, а държавата щедро плаща, тегли кредити и плаща и ако това не е най-долната схема за грабеж на страната ни от групировката ГЕРБ ей ма на ! Хиляди храни и комсумативи, изписват се прегледи, лекарства, комсумативи и медикаменти, изписват се какво ли не от сапуни до одеяла, а фирмите ги доставят и пак, и пак, и отново и мигрантите растат като бройка и потребностите им !

Ето защо Борисов предложи на Меркел, че иска още мигранти !
Ето защо Борисов излезе по българските медии със обръщение, че видите ли тези хора бягат от война и ние сме виновни, защото нашата страна е произвеждала оръжие за тези военни зони и видите ли ние трябва да си понесем отговорността към тях и да ги приютим !

И това е само началото – скоро ще им издават лични карти, ще им купуват жилища по тяхно желание и вкус, ще се ремонтират жилищата им !

И СЕГА СПОРЕД ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ВСЕКИ ЕДИН БЕЖАНЕЦ СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛ СТАТУТ НА ТАКЪВ И ИМА ВЕЧЕ ДОМ И АДРЕС МОЖЕ ДА ПОКАНИ СВОИТЕ БЛИЗКИ ДА ЖИВЕЯТ ПРИ НЕГО !

Тези пришълци имат по седем братя с по седем деца и с по четири жени и това прави близо 80, които държавата забележете е ДЛЪЖНА ДА ПРИЕМЕ !

КОЙ ПЛАЩА НА МИГРАНТИТЕ ВИЖ ТУК ! 

Честито ви гласуване за Бойко Борисов и ГЕРБ, това е национално предателство !
ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО, В КОЕТО ЕДНО КАЗВАТ, ДРУГО ПОКАЗВАТ, НО И ТРЕТО СЕ ПОДРАЗБИРА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.