ВРЕМЕ Е ЗА „Go back to Turkey”

ВРЕМЕ Е ЗА „Go back to Turkey”
Време е всички да кажем „Go back to Turkey” !

На тези, които нахлуха в страната ни ! На тези, които ги поканиха ! На тези, които взимаха пари от каналджиите ! На тези, които подписваха квоти без да са питали народът ! На тези, които говориха, че само за две години ще ги интегрираме ! На тези, които казваха, че ние сме виновни те да са тук !

Аз нямам вина за нахлуването на пришълците окупатори ! Аз не искам да нося отговорност за политиката на отиващото си правителство ! МО искам да попитам защо не са арестувани цялото правителство ? Защо не се разследват огромните злоупотреби ?

Защо няма политици в ареста ? Когато някой обикновен човек направи престъпление без вина е арестуван и докато е в ареста прокуратурата търси доказателства ! Сега защо няма един политик арестуван !

Efekt 2

Масови безредици в Харманли, в Гърмен и народа се надига ! В Раднево са съединител в цялата страна за патриоти от тези дето са по сърце и душа, а не като тези в парламента ! Между впрочем защо тези патриотични партии ги няма в Харманли, а какви патриоти са щом не са до хората, щом не са там където трябва да бъдат !

Време е всички ние да кажем „Go back to Turkey” на такива като МЕСТАН и ДОСТ, на такива от ДПС и на Касим Дал, на всички, които смятат да работят за интересите на Турция, а не на България да им кажем „Go back to Turkey” !

На всички Българи, които говорят за толерантност, говорят за европейски ценности и за интеграция на Мигрантите дошли от Турция да им кажем „Go back to Turkey” !

Време е за граждански арести, време е всеки да вземе страна и който не иска да чуе пак на Капъкуле „Go back to Turkey” ! Време е за национална стратегия за спасение на страната ни от нахлулият радикален ислям !

Време е да кажем СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ! А СИЛАТА да каже в очите на националните предатели „Go back to Turkey” !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.