ИДВА ВИДОВ ДЕН +ВИДЕО

ИДВА ВИДОВ ДЕН !

Идва видов ден разберете Бойковизма си отива дано го изпратим подобаващо !

За каква Демокрация става на въпрос?
Страната ни е пълна с диваци дошли от другаде да ни учат на коран и закони на Шериата !

Имаме си Цигански гета с почти милион мангали в тях дето пък са готови да го приемат Шериата стига да им плащат мург@вите братя! Вижте Пазарджик махалата, сещайте се какво ще стане в страната !

Пуснаха на свобода Ахмед Муса и медиите си траят докато хората забравят неговите думи за християните и техните деца, докато забравят, че ще стават на разпалки и всички трябва да приемат исляма или ще бъдат избити, ето какво правят парите, ето какво правят ислямските доктрини, ето какво са дошли да направят всички тези дето се бунтуват в Харманли !
Бъчварова горката взе, че по медиите обясни, че само за години две ще ги интегрира, а те месец след нейната оставка обявиха ни война, а не гладна стачка !
Хора отворете си очите, България се превръща в гореща точка или буферна зона към Европейският съюз!

Efekt 2

boiko2 Бойко Борисов видов ден

Тук ще се изсипе цялото ислямско войнство и от Европа ще ги депортират тук и не майките с децата, ами тези най-радикални елементи дето са най-опасни !
Ердоган ядосан на Европа, че спрели да му плащат данък да държи мигрантите у тях ще ги отпусне като цунами и ще ни връхлетят, а границата ни със Сърбия се пази от унгарска и чешка полиция и сръбските сили, а през нея няма вече кой да премине !
Нека се досетим сега къде ще се складира тази тълпа!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, В КОЕТО МОМЧЕТО С БРАДА ОБЯСНЯВА ЩО Е ИНТЕГРАЦИЯ НА ОКУПИРАЩАТА НАЦИЯ!

Проклети навеки да си ти Бойко и всички трафиканти дето доведохте тези мигранти !
Ако правителството скоро не реши какво ще правят с тази напаст и как ще ги депортират, а не тук в България да ги складират !
Ако правителството не реши народът вече е решил !

И тогава ще се наложи да чуете народният гняв, да чуете народната воля, която ще бъде за национално обединение, за национално опълчение и тежко и горко на този, който се изправи срещу народа !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.