Да върнем диктатора Борисов на бял кон + ВИДЕО

Да върнем диктатора Борисов на бял кон !


Няма друг такъв народ, който два пъти да изхвърли свой управленец с викове „оставка“ и после да си го прегърне пак !

Чували сме за прошка, но тя не е и поискана дори, а ние ще му я дадем !
Кой са нещата, които създадоха образа на Бойко Борисов? Като главен секретар той даваше интервюта как е хванал лошите, как са разбили, как са победили, как са заловили, как са преустановили и така нататък !
Това създаде образът на Бойко Борисов, медиите се надпреварваха да показват колко е силен нашият спасител ! Днес пак извадиха старата плоча !

Всички видяхме Бойко Борисов в Харманли, където той пак дойде и арестуваха лошите и така показа на Европа, че може да контролира мигрантите – дайте ни още и платете си за това !
Той показа, че е спасителят и пак тези емоции трябва да се събудят в хората, да се показва как той слага ред и дисциплина в страната !
С приетият антитеростичен закон те могат всичко да правят с всеки както да арестуват и да убиват дори !

Efekt 2

А докато медиите показваха водното оръдие в Харманли в Българският парламент гласуваха законът за забрана на комунистическите символи приет на първо четене с гласовете на реформаторите и ГЕРБ !
Ето Ви една причина когато нахлуят във Вашият дом без основание да намерят една значка с петолъчка и да бъдете обвинен в подривна дейност !OLYMPUSЗакон за комунистическите символи TAL CAMERA

На снимката на дядо ви от войната на стената, който е с звезда на фуражката и вече сте враг на България !
Дядо Ви, който е участвал във Великата отечествена война и е извършил подвиг, с който се е гордеело вашето семейство от поколения и историята се е разказвала и предавала в родът Ви вече е забранена!
Останалият медал за храброст също трябва да се изхвърли на боклука иначе споменът за дядо Ви е престъпление за което ще Ви грози затвор !
Та с две думи минаха мутренските времена, защото една мутра взе всичко от всички мутри, а с тази полиция има ли нужда в страната ни от мутри ?

Идват времена, в който Бойко Борисов ще потушава бунтове и размирици, защото както би казал Тодор Живков „навсякъде по всяко време има митингов материал“!

И сега Бойко Борисов ще потушава малки пожари в така наречената гореща точка България и ще трябва да се превърне пак в Бойко Спасителят !

Ние питаме, а кой ще ни спаси от Бойко Борисов? Той акумулира огромна власт и избраха си закони, с които се развързват ръцете на службите, които ще могат да обвинят всеки в тероризъм или в сепаратизъм за Русия! Днес Цветан Цветанов пък заговори да не се спекулира с темата за мигрантите и да не се търсят политически дивиденти от политическите партии, а как само Бойко и Цветанов говорят за това и как само на ГЕРБ се дава трибуна? Пълно манипулиране на хората, абсолютно лицемерие, така е те като сърфисти яхват вълната след като яхнаха вълната на Референдума що да не яхнат и тази вълна?

Така е в медиите и животът – след като ти повторят една лъжа сто пъти тя става истина !
Хора помнете и не се лъжете !
Защото пак позволявате да бъдете лъгани от тези, които изхвърлихте !
Пак те Ви говорят, пак те Ви лъжат и не виждаме нови лица, не виждаме надежда и така ще Ви повторят сто пъти, че други няма, че само те могат да управляват и пак те ще Ви управляват !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.