Всеки може да бъде

Всеки може да бъде Стефан Пройнов


Всеки може да бъде според МВР!
Всеки един от нас може да бъде в тази театрална постановка!
Какво виждаме ли, ами сценаристите от времето на „Килърите“ пак издават присъди, но този път не те казват ключовите думи, които трябва да се вменят в обществото, а медиите !

Явно Цветан Цветанов си взел поука след като България плати куп пари за неговите думи по разпореждане от Международният съд в Страсбург !
И ако до вчера Цветанов издаваше присъдите от трибуната на Народното Събрание и от телевизионният екран то днес медиите говорят вместо него и оформят общественото мнение и то доста напоително и последователно като подават малко по-малко от сценарият на публиката като в латино сериал, но по български сюжет ! И така Медиите го квалифицираха като престъпник вече !

Медиите направиха и психологически профил на издирваният, че бил педофил, блудствал, бил издирван, опасен и въоръжен, а това са ключовите думи вменени на обществото !

Efekt 2

Сега остава и при арестът му да окаже съпротива и да се случи същото както при Чакъра !
Но в този сценарий сюжета от Чакъра ще бъде в следващото действие !
Тук първо се обрисува картинката като от филма със сестрите Белнейски – любовната драма и Педофилският профил, но това е грешка, която няма да повторят разработчиците от МВР, защото тя им струваше доста време и нерви !

И така всеки може да бъде на неговото място !
Обществото отдавна знае, че когато има много шум по нещо то е за да се вмени вина и да се настрои обществото да понесе поредната осъдителна присъда без значение виновен или не е осъденият като този филм го гледахме по делото „Килърите“ и наглите !

Престъпност е имало и ще има, а въпросът е кой и как я контролира, но явно от ГЕРБ не търпят конкуренция ще кажат някой други ще добавят, че най-големите престъпници са политиците с решенията, които взимат, че от тях умират далеч повече хора !
Ние само ще добавим, че когато сюжети от паралелната държава излязат наяве се получава точно това !
Спомняте ли си гледането на делото „Килърите“ във Варна, същият ПИАР и показност – огромна охрана, барети, снайперисти по покривите защо ли, ами правят цялата работа някак си по-голяма за пред медиите, сиреч за пред вас !
Така и сега ! Правителството – МВР не се справя с истинската престъпност, защото не може и няма воля и умения, ако щете !

Но пък в ПИАР АКЦИИТЕ са добри цялото ни правителство от години всички политици се специализират в това как да говорят, как да изглеждат пред камера и кои жестове и думи да използват пред обществото ! Харчат се милиони на Българският данъкоплатец за зрелищни акции с предизвестен край !
А в същото време няма осъден нито един голям мафиотски Бос, нито един политик по високите етажи !
Както се пее в една песен „не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно“! Дали има такава държава, Вие преценете?

Акции с позорни имена – „октоподи“, „скариди“, „килъри“, „наглите“, а сега и Горският човек !
Пак ли ще живеете в лъжа, това е въпросът ?
Всеки може да бъде осъден или убит в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.