Мъртъв е горският демон

Мъртъв е горският демон


Мъртъв е горският демон
Но въпросите остават да витаят !
Според вътрешният модел на МВР е имало голям гаф с акцията – не са разучили достатъчно и са атакували съседна вила после се осефирясват ченгетата и атакуват правилният адрес, но кой подава грешна информация, кой координира акцията ?
Така Росен изчезва под носът им !

Над 475 полицай са мобилизирани в региона и какво от това, че помагат им и група от Пловдив!
Странно когато си пуснете кръвно изследване чакате по един ден, а ДНК експертизата излезе за десет часа!
Всички знаят, че по делата се чака такава експертиза от 20 дни та до месец !
Странности на Пеевски поръчителите ги хванаха за десет часа, а този цяла седмица не могат ! Той има телефон и интернет като на третия ден си изтри сам профила в социалната мрежа на Фейсбук !
Защо профилът е изтрит и кого скриха, кого предпазиха – политици или мафиоти?

Кой му плаща телефона, кой му плаща интернета, кой ?
Има съучастник, има помагачи! Човек, който живее 8 години без документи знае как да не бие на очи, знае как да се прикрие!
Не ползвал кола, а градски транспорт, живеел е скромно и уединено !
Информацията за него се подава лъжичка по лъжичка на обществото !
Още когато Цветан Цветанов е бил Министър на вътрешните работи от тогава датира неговата история и липсата на желанието на МВР да го намери ! Цветанов излезе по телевизията в обяснителен режим, че имало над 1000 човека с влезли в сила присъди и са обявени за издирване и над 650 от тях не са заловени, а това дава повод за гордост или за срам е ние, не знаем !
Но е много странно как един педофил еволюира в убиец ?

Efekt 2

Портрета, който се чертае е доста неясен като образ ! Според очевидци, с които е лежал в една килия го описват като егоцентричен, заядлив и сприхав, но го описват и като страхлив и визират случай как негов съкилийник – по младо хлапе от него му ударил няколко шамара и той се е свил дори не се е оплакал по надлежният ред !

Един човек, който няма куражът да се изправи да се защити надали ще е бил оцелял във френски легион !
Версията за френският легион не издържа ! Ако издържаше нямаше да има флоберкова пушка, а истинско оръжие !
Кой ползва пушка в затворено помещение и то малокалибрена? Нали е обучен, нали е професионалист, не се връзва картинката !
Ако беше обучен най-малкото щеше да има преправен пистолет със заглушител, казват специалистите !

Този е нарочен за жертва и сега се моделира общественото мнение ! Ако беше професионалист нямаше да остави колата незапалена !
Престъплението щеше да е замърсено с много ДНК материали !
Щеше да има разпръснати различни миризми за да не може да бъде проследен от кучета ! Един обучен да убива и да оцелява ги знае тези неща ! Вменява се на обществото, че много опасен и за да бъде убит като го намерят под предлог, че е оказал гневна и яростна съпротива !

Някой не иска този човек да бъде жив и да каже „невинен съм“, защото истината е различна !
Жената ги е събрала на този адрес и всички са имали различни планове за Новата Година, но нещо се е случило, нещо по-дълбоко е заровено и има голяма тайна, която се прикрива и най-вероятно както всеки път тук става дума за пари или за много пари !
Никой не рови в тази посока !

Беглецът се самоуби, колко удобно, тайната остава !

Едно е ясно – полицията действа неадекватно с наниз от грешки, ПИАР действия с много медии и малко ефективност !
Мъртъв е горският демон, но въпросите остават да блуждаят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.