За всичко са виновни комунистите + ВИДЕО

За всичко са виновни комунистите!
За всичко са виновни комунистите!

Освен в България, но и в целият свят за всичко са виновни комунистите !
Като сме били малки и за да слушаме ни плашеха с караконджули, таласъми и с дядо Торбалан, но сега ги няма и знаете ли защо ?
Ами комунистите са ги избили!

Тези зли комунисти са подлагали на постоянен тормоз и подрастващата младеж и не са им позволявали да стават наркомани и проститутки. Това е недемократично и в пряк конфликт с правата на детето !
По този начин са били подложени на гонения и репресии и гейовете и лесбийките тази комунистическа диктатура е налагала някакъв свой измислен морал, който не е кореспондирал с Европейските ценности !

Тези комунисти не се спират пред нищо, измъчвали са цялото населени като постоянно са ги карали да строят заводи,болници, училища ,пристанища, театри, кина, санаториуми и балнеоложки комплекс за почивка и после са ги карали да ги посещават на сила или казано по социалистически „под строй“!

Efekt 2

Червените диктатори са унищожили основните ценности на евроатлантическата демокрация като безработицата, неграмотността, сексуалната и етническа сегрегация.
И точно заради тези ценности, който сме загубили днес, не можем да станем и пълноправен член на Европа, която прелива от свободи както свободите на словото така и правото всеки свободно да се предвижва и да изповядва каквато религия иска и да има каквато си иска сексуална ориентация !

Истината е, че имаме много натрупвания от времето на комунизма и трябва всичко свързано с комунизма да бъде изчистено, да бъде изкоренено из основи !

Единствената причина българите да оцелеят от червения геноцид е техният прабългарски дух на велики воини.
След като България се освобождава от комунистическото робство се оказва, че това е само формално, а комунистите още управляват страната. Техните синове и дъщери заемат ръководни постове и са във всички министерства !

Но в крайна сметка демокрацията победи злото и сега всеки си има баня в домът си и може да се изкъпе когато се прибере от работа, а не както в Комунизмът в градската баня един път в седмицата ! Край и с бананите и портокалите веднъж в годината – по Нова година, а и имаме Кока Кола на всяка пряка !

Свободата на словото е един от най-големите успели на Демокрацията и ако четеш това, то е защото Демокрацията победи, а ако го коментираш разпалено в спор, то е защото все още има комунисти, който са живи !
Помнете хора за всичко са виновни комунистите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.