В името на Бога да свикаме тревога !

В името на Бога да свикаме тревога !

Да запалиш свещ за някой или да го споменем пред Бог ! Да му пожелаеш здраве или пък късмет и любов! Това е да отидеш в храма и над иконите да се поклониш! За упокой или за здраве свещичка да запалиш ти !

За Мъртвите роднини, близки и приятели, с който в спомена живеят за майка и за татко, за баба, леля или дядо запалваме по свещ с думи на уста „мир на душите и светла им памет“ олеква някак си на твоята душа, олеква, но в гърдите все като камък ти тежи, че не си им казал колко ги обичаш, че не си това и онова, че си ги обиждал и си се карал, а молиш ги сега да ти простят !

Такива сме човеците, а не хората, за загубените близки безвъзвратно молим се Бога за мир на душите им, а то нашата душа мир иска и затова сме в храма ! За душата наша да успокоим с молитва и мирис на тамяна за душата наша да спасим от срам пред Бога и пред нас самите ! Седим с наведени глави пред олтара и с молитви отправени към Бог не ще ги върнем вече, не ще можем и да си простим !

Efekt 2

За здраве почвам да нареждам от най-малките деца напред, а чудя се днес дали някой ще запали свещ някой ден и за мен ! Не е съдба нито орисия това, което оставяме за децата си след нас и може лесно да се види, че сме ги проклели в робство и нищета с милиарди заеми да връщат без икономика и работа без образование и подготовка в тази робска земя ! Без здраве и невежи, че то това си е зараза на един народ на всичките деца, една прокоба създадена за нация една !

Да палим свещи само безполезно е и да молим Господ Бог с нас по пътя да върви нарамил всеки кръстът си и натоварен от нас с още по три ! Не бъдеще, а тегло сме завещали, а дали защото сме седели, дали защото днес пак мълчим и траем и до кога ще нехаем ?

„Лозето не ще молитва, иска и копан“ и с две думи и дела! „Господ Бог ни дава, но сам в кошара не вкарва“ друга приказка една, която идва да рече, че трябва да се действа и то веднага, защото утре вече файда няма!

Палим свещи, търсим смирение, упование и примирение, но май трябва да се знае, че не Господ Бог отгоре ни гледа, а отвътре нас той вижда всичко и ако днес на приказки със свещ в ръка аз на децата свои здраве им желая, а всъщност с бездействие и непукизъм проклинам ги в страдания от раждането до самият им край не съм за Църква и за храма, а трябва да се строи барикада !

Да вдигнем цялото христово войнство ние на крак, че иде иначе огромен мрак ! Иде и се вижда, че не се ли вдигнем да защитим родина и отечество, деца и вяра, народ и територия, свят и природа и всички в Името на Бога да свикаме тревога и за свободата на отечеството свято да се съединим скоро за всекиго от нас ще палят свещи и след името ни ще има и едно АМИН !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.