В Турция издават фалшиви паспорти на терористи за да дойдат в България!

В Турция издават фалшиви паспорти на терористи за да дойдат в България!

Ето какво излезе в чуждата преса!Паспорт за терор!

Журналист от Дейли Мейл си купува сирийски лични документи, които се продават на терористите от ИД, промъкващи се в Европа, прикрити между бежанците.
Журналистът е купил за $2000 сирийски паспорт, лична карта и шофьорска книжка в Турция, на името на реален човек, който е бил убит в конфликта.

Фалшификаторът се хвалел че терористите от ИД използват такива лични документи за да основават терористични клетки или да живеят под фалшиво име, с чисто от минало.
Също (тези документи) се използват и от икономически мигранти от други страни, които злоупотребяват със щедростта на Европа спрямо сирийските бежанци.

Efekt 2

Keith Vaz, председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност (във Великобритания), заяви пред Дейли Мейл, че измамата е “покъртителна” и трябва да се “реагира незабавно”.
Празните лични документи са оригинални. Бунтовници, воюващи срещу режима на Башар Ал-Асад са ги откраднали от паспортните служби.
Европейски граничен служител приема, че измамите зачестяват и са повече от колкото си мислим.
Снимки : MARK LARGE
Източник : dailymail.co.uk

В България терористите си купуват други документи ето как свободно се предвижват и се настаняват в цяла Европа така наречените спящи клетки на който Европа ще плати цената с невинни човешки животи !
Екипът на blife.eu Ви благодари за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.