С цигански лични карти Алжирци обикалят из Европа!

С цигански лични карти Алжирци обикалят из Европа!

Терористи с циганска самоличност!

Край Елхово действат три канала за трафик на бежанци-два полицейски и един, организиран изцяло от роми.
По 1000 евро броят имигрантите за фалшив паспорт с чип. Това разкриха пред Фрог нюз високопоставени източници от МВР. Така при евентуална проверка през скимиращо устройство излиза, че тескерето е легално.
Вече има утвърдена схема при изработването на чипа в Европа. Обикновено се продава срещу 200 лева от редовен паспорт, най-често на наркоман. След това фалшификаторите използват информацията в него като матрица при изработването на новата защита. Дублирането на данните от чипа правят документа абсолютно валиден при движение в цял свят. Почти е невъзможно да се разбере, че става дума за менте от най-високо качество, категорични са полицаите. По-бедните бежанци имат и друг вариант. Поръчват си фалшиви паспорти за 500 евро, но с тях могат да минат през ръчна проверка на документа. Стигне ли се до тестване на апарат, лъжата светкавично лъсва.
По оперативни данни тескеретата се изработват в Пловдив и Кърджали. Винаги обаче се получават в града под тепетата, където се намира централата на организираната престъпна група за фалшиви документи.
До скоро действала и друга схема с документите. Срещу 100 лева роми продавали личните си карти на имигранти, но само от Алжир, които след това опрашвали където си поискат. Установено било, че има антропологични прилики в лицата на циганите и алжирците и по тази причина схемата сработила. Сред като останат без документ, ромите обявяват в районното, че им е откраднат. Преди да се обърнат властите изчакват поне 5 дни, за да може чужденецът да духне спокойно зад граница.
Източник : burgas-podlupa.com
Ето защо и тарифата да почнеш школа за граничен полицай започвала според запознати от 3 000 лв. и стига до 5 000 лв.
При условие, че ще получава 800лв.
Ето как се бори правитеслството трафикът на хора и тероризмът а корубциат тя е по силна от всички Европейски диерактиви !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2