Ген. Илиев задържа 34 мигранти сам

Ген. Илиев задържа 34 мигранти сам

Новият герой на България! Сам с пушка ген. Илиев преди малко спаси границата на Родината!Ето го разказа му

Генералът се изправил сам, след като имигрантите се оказали на 10 метра зад гърба му, пише „Флагман“

„ Нелегалните имигранти, които успях сам да респектирам и задържа, са 34, само мъже, между 20 и 30-годишни. Убеден съм, че са афганистанци”, заяви ген. Илия Илиев пред репортер на Флагман.Бг. Днес той бил за дива свиня с ловната дружинка от град Средец, когато азиатците се оказали на около 10 метра зад гърба му.

Efekt 2

„Тъкмо започвахме гонката, когато се озовах между имигрантите. Доколкото са ми останали навици от годините, когато бях началник на бургаския граничен сектор, успях да ги подчиня”, каза генералът.

На английски, макар и с ловна пушка, той ги заставил за легнат по лице на земята. След това ги попитал дали са сирийци, иракчани, либийци или афганистанци. Групата отговорила, че са афганистанци.

„На 12-ата минута от обаждането ми в дежурната на гранична полиция патрулът дойде на място, аз се оттеглих и вече съм близо до село Тракийци”, каза Илиев.

От 1998 до 2001 г. ген. Илиев е бил началник на бургаския граничен сектор.

Очаквайте реакцията на концесионера на ловното поле Осман баир Георги Манев, който многократно е предупреждавал граничните власти, че в този участък шетат трафиканти и е добре разработен канал.
Източник: politikata.net/

Ние от Blife.eu питаме дали не е време след като държавата не може да опази границата ни да се правят доброволни отряди със съдействието на горски и ловджии !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.