ГЕРБ забраниха козунаците!

ГЕРБ забраниха козунаците! Стефан Пройнов

Дълги години от партия ГЕРБ си правят ПИАР на този свят празник като раздават козунаци и яйца!
Този път обаче има направено проучване, че тези хранителни продукти допълнително подсилват организмът на червените бабички и те стават, макар и за кратко по-устойчиви, и издръжливи !

А целта до вчера бе да се скуби червен електорат, но сега целта е да се елиминира и след като има поскъпване на всички цени средно с 29%, а пенсиите ЩЕ се вдигат 5-20лв. се спират всякакви хранителни добавки и продукти, които могат да подсилят организма на бабите и реципрочно те да бъдат по-устойчиви на унищожение!

Efekt 2

За съжаление БСП не можаха да спечелят изборите, но въпреки всичко и тази година най-разпространеният цвят на трапезата си остава червеното яйце ! Друг е въпросът, че от както ГЕРБ са на власт освен свиването на потребителската кошница на българският потребител има и свиване на броят на яйцата на трапезата, а това е ефект, който е придобит от НЕреалните мерки за НЕповишаването на качеството на живот в страната ни !

По-точни да бъдем – откакто ГЕРБ са във властта качеството се влошава и на места граничи с физическа невъзможност за оцеляване !

Но този процент на крайно нуждаещи се и хора, които са под прага на бедността от ГЕРБ и Обединените патриоти са намерили решение – вдигането на цените с 29% и отделно на вдигането на цената на водата с 18%, и токът, и газта ще направи естествена селекция на голям процент от тези хора, които ще намерят летален изход от това положение !

Така чисто статистически от НОИ ще извадят данни, че крайно бедните са станали далеч по-малко и от ГЕРБ ще се похвалят, че „видите ли, ние се борим с бедността“!

Борят се и то яко, ама бедните някак си не виждат, че се борят с тях и затова има парадокси в гласуващите у нас !

Такива като тези, които гласуваха за Патриотите, а се оказа, че са гласували пак за ГЕРБ !
Ама на такова дупе такъв БАЙ ХОЙ – пенсия е казал народът!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.