ПИСНА МИ, НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА!

ПИСНА МИ, НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА!Stefan projnow


Вижте какво публикува на стената си оз.полк.инж. Кирил Стаменов
Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

ПИСНА МИ, НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА!
Писна ми да слушам идиота Борисов, разни недоносени социални министри, разни неграмотни герберастки капацитети дето не знаят и с кого граничи България да тръбят по всички медии, че един работещ хранел поне двама пенсионери!
Аман от чиновници и политици олигофрени … Спрете се бе!
Кой храни пенсионерите които 45-50 години са се осигурявали в държавната институция НОИ, кой им е плащал всеки месец пенсионните вноски, кой?

Къде ги храни, с какво?
Къде са парите от пенсионния фонд?
Кой ги открадна?

Efekt 2

Вие, вие ги откраднахте, вие ограбихте хората които са се трудили съвестно и честно цял живот и всеки месец са се осигурявали за поне малко по-достойни старини!
Вие копелета крадливи дето нямате и ден трудов стаж, дето ви събират по магистрали и партийни централи и ставате министри и политици, вие некадърници нещастни и крадливи, вие ограбихте своите бащи и майки, своите учители, лекари, хората построили България, хората дали всичко от себе си за да има сега какво да крадете, изроди долни!
Как не ви е срам?

Вие тъпи и продажни измислени политици от бандитската групировка ГЕРБ, вие дето се правите на патриоти, а никога не сте работили нищо (Кр. Каракачанов от 27 годишен е в централата на ВМРО и се прави на войвода, Волен Сидеров обиколи всички партии и вестници докато го намърдаха в НС, за Симеонов да не говорим).
Какво създадохте, какво построихте, какво дадохте от себе си с труд на България?
Нищо, нищо не сте направили за тази държава освен да грабите и облагодетелствате за своя сметка, далавераджии, бивши мутри и държавни престъпници!

Вие ще определяте какви огризки да подхвърляте на достойните българи, вие вдигате някакви минимални пенсии, а тези които честно са си правили цял живот вноските работейки в най-тежките отрасли на икономиката, науката, здравеопазването, въоръжените сили на България ще гледат по-високи пенсии през крив макарон…
Къде са ни парите които внасяхме за достойни старини? Къде?
Искаме си парите, мутри крадливи и измислени патриоти!
Не си ли ги получим ще вземем вашите, ама много ще боли, вервайте ни …
Прошка няма да има!Стефан Пройнов Кирили Стаменов

 

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.