ГЕРБ – национално предателство !

ГЕРБ - национално предателство !
ГЕРБ – национално предателство !

Глобени заради АЕЦ „Белене“ това си е чиста проба национално предателство от ГЕРБ !
По времето на Николай Цонев оферта от Пентагона – 8 самолета ВТОРА УПОТРЕБА с цена 380 милиона долара! Сега при ГЕРБ – 8 самолета ТРЕТА УПОТРЕБА за 1,3 милиарда!

Това е грабеж с национално предателство !
Строят се стадиони там където няма хора, десетки стотици милиони потъват в такива проекти, а там където живеят хора няма нормални условия за просъществуването им! Хората в неравностойно положение нямат достъп до метрото и автобусите за ЖП транспорт и дума да не става за поставени в ИЗОЛАЦИЯ пак при ГЕРБ и нали са ЛОШ МАТЕРИАЛ, което не било така ама на практика ги третират като такива !

Говорим за интеграция на РОМИТЕ, а те интегрират политиците от ГЕРБ като избират кой да бъде в парламента и кой да е и президента !
За каква интеграция става на въпрос ?
Спрете да ме правите на прост !

Efekt 2

Всичко в социалните ни грижи е за РОМИТЕ – за тях са социалните придобивки, за тях са ваучерите за дърва, за тях са плащат сметките за тока, за тях няма глоби, данъци и такси и ако има не се плащат и по давност падат в КАНАЛА, а точно там сме ние с тебе двама в КАНАЛА! След като си употребен и вече не си им нужен както сменят маслото на колата и теб те сменят с друг, който после ще сменят и така е кръговратът на ЖИВОТА, а той един ЖИВОТ – борба и пак борба да си платиш сметките за ТОКА дето нямаше да го вдигат ама пак при ГЕРБ поскъпна !

Да си нахраниш децата с боклуци от ЕС нали веригите за хранене са техни и ядем това, което те ни сложат на витрините си, но избираш между ГМО или други продукти за разболяване, а ПРЕЗИДЕНТА ОТ ГЕРБ ги пази и лобира, а те го награждават, че народът си изтровил и разболял!

Нима не трябва да е верен страж на тоз народ, нищо и има друга сила невидима, но всеки е подвластен на нея облечена с бели престилки и ще я видите щом нещо Ви заболи и хуквате в едни дебри за Вас непознати, но за мнозина от там взимат големи заплати !

Днес май нещо се обърках как Ви казвам непознати нима има здрави в страната и кой определя кой ще живее и кой не няма човек, който да не мине през местната аптека и от там ще вземат и последният Ви лев преди тотално да Ви уволнят !

В завода казват „нас не са ни нужни болни“, а в действителност те това и правят – изцеждат Ви докато станете непригодни !

Не е живот това от ГЕРБ и извършват геноцид, а нима това не е национално предателство Вие кажете ?
Нима няма нова алтернатива на управление на таз страна да случим ние на управници, който не крадат като за последно, а мислят за народните блага по-отговорно и гледат в далечното ни бъдеще макар и тъмно !

Кой и какви мерки взима за Демографският срив, кой за пенсионерите помисли, кой ще каже „тези хора болни да ги излекуваме и после да засеем тези земи безплодни и да изградим аграрна страна със земеделие и животновъдство да можем храната и водата да е чиста и да спасим нацията си от това тотално изтребление и да спасим децата си, да загубихме вече не едно поколение“!
Трябват политици патриоти, трябват лидери родолюбиви не като тези от ГЕРБ и в червата гнили !

Сами сме си виновни някой ще рекат и до някъде са прави, че след като позволяваме това така ще бъде и сега „ГЕРБ опасни за вашето здраве“ – група във ФБ. И кво, клавиатурна революция няма и помен от казаното днес, а утре пак са в управлението, пак са на върха и от там друго се вижда- никой не гледа, че народа измира ден след ден и камбаната бие днес е за онзи утре за мен !
ПАРИ И ВЛАСТ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите преди да бъдат свалени!
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.