Великобритания излезе от ЕС! Вече тече подписка и от Словакия, коя е следващата страна, Финландия ?

Великобритания излезе от ЕС! Вече тече подписка и от Словакия, коя е следващата страна, Финландия ?
Европейският съюз върви към своят разпад! Бойко обяви, че ние ще си седим в ЕС и ще бъдем послушни до самият край !

Има ли световна конспирация ?

Евро разпад

Има ли план в който е включена Европа, в която да се подпалят множество локални и малки войни ? Европа ли е арената, в която ще се пролее много невинна кръв, има всички налични фактори да се случи това!

Efekt 2

Огромен брой млади мъже обучени да използват оръжие на възраст между 25-35 години, най -дейната възраст, надъхани в името на джихата да запалят не искра, а цели пожари ! Старите формули за нагнетяване на напрежение или медиите ще свършат останалото !

Противопоставяне на Християни и мюсюлмани, на чужди и свои, на кореняци и пришълци на черни и бели и както искате но за това нагнетяване се работи отдавна ! Агресия се натрупва всеки ден, всеки час, всеки миг неминуемо е да прерасне в нещо друго наречено война!

Този мултикултурен микс, тази нехомогенна маса стремяща се за доминат и контрол скоро ще придобие различни параметри ! Вече имаше нападения на полицейски участъци във Франция ! Въпрос на време е да се нападнат и казарми с цел въоръжаване и отцепване на територии с контрол на тези и онези ! Неонациските организации отдавна са като буре с барут на което само някой трябва да запали фитила!

Започнат ли убийства и след това е отмъщението, а кръвта не се измива с кръв, мъстта води след себе си само мъст ! Световната история е пълна с примери и всеки път резултатът е само един и същ ВОЙНА! В кошмарите на войната ще изчезват хора, раздели, смърт и всичко за което ни подготвят чисто психологически сега медиите със снимки и видея от горещите точки по светът ! Накрая абсолютно доброволно ще предпочетем да си сложим ЧИПОВЕ с който да ни следят и контролират и сами ще изберем робството !

Медиите няма да спрат да пропагандират новата световна политика и да показват новият световен ред! Няма да има оцелял, който да не е загубил близък в тази война и напълно решен да не се повтори това ще протегне ръка да му сложат чип ! Това ли е бъдещето на Европа – разбити съдби, отровени земи и води болести, страх, смърт и контрол !

Вместо да прелитат ята птици над нас ще летят дронове, който ще комуникират с чиповете в нас ! Правителствата ще следят кой къде с кого и как всяка минута ще знаят кой къде се намира, но и до кого е, дали кръвното му се покачва или е възбуден, дали е спокоен всичко което прикривахме и наричахме лично вече няма да бъде такова !

Ние сме последното поколение, което ще знае какво означава думата свобода !
Ако и ти мислиш като нас сподели на стената си и нека знаят повече хора !
Защото те казват, че има хибридни войни, а ние казваме, че има цензура и ще бъде свалена публикацията ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.