ГЕРБ печели войната за червените бабички!

ГЕРБ печели войната за червените бабички! Стефан Пройнов
ГЕРБ с няколко схеми за промиване на мозъците на червеният електорат !

Първо бяха хванати попове и отци по малките населени места, които във всяка литургия да хвалят ГЕРБ и да напомнят как комунистите са взривявали църкви ! После обаче има едно роене на пенсионерските клубове !

С наредба на министерски съвет и отпускане на целеви извънбюджетни средства се регистрирани хиляди клубове в цялата страна освен пенсионерски клубове се регистрират и клубове по интереси за стари градски песни, за танци и каквото Ви дойде на ум!

Схемата е на ГЕРБ и е много брутална – крадат се стотици милиони и никой не говори ! При регистрация на нов клуб държавата отпуща еднократно целево 68 000 лева !

Efekt 2

За ремонт на помещение, за закупуване на мебели и кафе машина, за консумативи и заплати на уредника на клуба !

И така в малките населени места започна роенето на бабичките кой в кой клуб да членува като старите пенсионерски клубове нямат целеви средства и не са конкурентноспособни в борбата с новите и така битката за червените бабички е неравна !

Новите клубове организират екскурзии в страната и чужбина, а техните членове плащат символични по 25-30 лева на екскурзия за два дни + спане, храна и много екстри !

В разгара на екскурзията не еднократно се споделя, че транспортът е платен от ГЕРБ, че всичко това е възможно да се случи само и единствено от еди кой си и еди кой си, все председатели на ГЕРБ по места или техните лидери в партийните листи и така бабите щастливи, че видите ли някой прави нещо за тях !

И докато ГЕРБ организират яки купони, редиците на червените бабички учредяват и партията столетница леко-полеко се топи естествено с държавни пари !

И така наемат се оркестри, зали за танци, купонът е голям и докато в Църквата попът пее, че осми март е празникът на комунистката с пистолет, която стреля и стреля бабите, замаян от миризмата на тамянът леко-полеко минават от другата страна!

След литургията обаче купонът става як, в клубовете се яде и пие и черпенето е голямо, празнуват се рождени дни и се търсят всякакви поводи да се каже, че ГЕРБ плаща масрафите и че ако не беше Бойко Борисов нямаше това да бъде възможно, а дали Бойко плаща или ти се замисли? Така червените редици се топят, а от БСП мълчат !

Няма Бог, няма Религия, а всичко е политика, оргии и политическа мимикрия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.